Следва

Забраниха телефоните на MET Gala 2015

Бельото разкрито! Или всичко, което научихме за него

Посветихме изминалите две седмици на най-нежната част от облеклото - Негово Величество Бельото! Потопихме се изцяло в тази важна част от гардероба на жените (и не само)...

All fashion преди 8 години

Посветихме изминалите две седмици на най-нежната част от облеклото - Негово Величество Бельото! Потопихме се изцяло в тази важна част от гардероба на жените (и не само), която им дава самочувствие, увереност и ги кара да излъчват женственост.

Сега, след две седмици изпълнени с любопитна информация, идва ред на равносметката. Нищо не остана скрито, говорихме си на дълго и на широко за всичко - за модели, размери, форми и как да го носим под дрехите или понякога на показ, като израз на личен стил.

Приключението ни започна с една разходка назад във времето, в която проследихме еволюцията на този вечен елемент от аутфита ни, който както вече знаем доста се променя. В този дух на търсене, разгледахме най-скъпите и вечни марки тези, за чиито модели тайничко или доста явно си мечтае всяка жена. И, въпреки че знаем, че класиката си е класика няма как да не обърнем внимание на родните сръчни ръце на Бети Церовска, която ни представи своите забавни и изящни ръчно изработени творения.

Забавно и уникално или скъпо и с дантела, за това какво да бъде дамското бельо попитахме не някой друг, а самите мъже, защото каквото и да си говорим често избираме тази част от облекло точно заради тях и наистина ни интересува: Какво бельо носи жената мечта?

Може и да се вслушваме в мнението на мъжете, но когато става дума за модели и искаме да изберем правилния размер на помощ ни идват съветите на Изабела Сакутова, основателката на професионален салон за бельо “Bra Clinic”, който се специализира в новата за България услуга бра фитинг, с която приятно си поговорихме по женски.

С толкова много разговори за бельо и с толкова много красиви модели, нямаше как да не отидем на пролетен шопинг посветен точно на него. А какво си избрахме за новия сезон, разкриваме в нашия забавен Лов, за секси бельо.

Събирайки на едно място цялата красота на пролетните модели бельо, дойде ред и на нашата тематична фотосесия, която ненаситна, разточителна и покварена се материализира на страниците ни, погълната от страст и облечена в дантела, за да разиграе пролетната нежност с неочаквана сила.


 

Още за бельото можеш да четеш и тук >>>

Какво е това корсет? И по-важното, какво не е?

По жартиера ще ги познаеш – звездите на киното от едно време

Еволюция на вечността… вечният въпрос "боксерки или слипове?"

Street Style вдъхновения... Да ти се види бельото

Петъчна доза секс: Чии слипове бихме свалили със зъби

Fashion Battle: Изящни копринени красавици

Editor's Choice: Перфектното бельо за мен!

Б като Библия, Б като Блог

Бельо, музика, екшън! 10-те най-секси клипа, за които се сещаме
 

More All fashion