Следва

Николай Божилов и експериментът да си направим рокля, докато ни учи как

Забраниха телефоните на MET Gala 2015

Eжегодният бал на The Costume Institute, който ще се състои тази нощ в...

All fashion преди 8 години

Eжегодният бал на The Costume Institute, който ще се състои тази нощ в Metropolitan Museum of Art, се превърна в може би най-голямото модно събитие за годината през последното десетилетие.

Тази година темата на събитието ще бъде под надслов "China: Through the Looking Glass", или китайското влияние в западната мода. Темата е интересна и предизвиква съмнения у модните критици, че гостите на събитието ще се справят с нея без по някакъв начин да опорочат китайската култура.

Е, за съжаление ние няма да можем да следим на живо всичко случващо се, тъй като тази година телефоните и всички начини за връзка със социaлните медии са забранени.

Това може би е решение на „големия бос" Анна Уинтър, под чиито патронаж се случва балът, в името на сигурността и забавлението на VIP гостите на събитието.

Може би има връзка и с публикациите в социалните медии от миналата година, които се разпространиха скорострелно и не бяха чак толкова представителни, като например това видео на подпийналите Рийз Уидърспун и Зоуи Дешанел след бала, публикувано от Кара Делевин:

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.