Следва

Момчето порасна! Дейвид Бекъм чукна 40 в Маракеш

Full Circle разгръщат потенциала си в Yalta Club

Full Circle с гордост представят първия showcase от поредица партита в София.

Music преди 8 години

Full Circle с гордост представят първия showcase от поредица партита в София. Със сензационната си Underground изява в YALTA CLUB, Full Circle успешно внася различни цветове в цялостната култура на Столицата. Събитието ще бъде трето от поредицата партита с тази локация. С уникалната си способност да докосват различни сетива, екипът на лейбъла е неизбежна част от нощния живот, както в България, така и извън нея. С възможността да почувстват творчеството на Full Circle, вече могат да се похвалят в Атина, Лондон, Сао Паоло, Йерусалим, Бейрут и др.

На 8 май, специално за публиката в България, за пръв път, специален гост ще бъде един от съоснователите и резидент на лейбъла Elijah Simmons. Само седмица преди издаването на дебютното си ЕP "Pisces" за легендарният Kompact Records, Elijah Simmons се приземява на българска сцена, за да остави своят неизбледняващ отпечатък в клубната история, с обещание за едно грандиозно и незабравимо представяне. След участието си в София, Elijah се отправя към Лондон, Бейрут и Атина, където заедно с Robag Wruhme, Tale of Us, Mano Le Tough и Mind Against ще моделират представите ни за електронна музика.

Спазвайки изцяло концепцията си, Full Circle ще представи двама талантливи художника, с алтернативна представа за живота. Това са Силвия Георгиева и Алек Гълъбов, който е само на 16 години, но успява отведнъж да те накара да се влюбиш в него. "Голям човек в младо тяло", както казват всички запознати с творчеството му.

Изложбата, озаглавена "ArtlineS" ще стартира в 21:30, само час и половина преди началото на третото поред Full Circle издание в Yalta Club. Входът за изложбата е свободен.

Повече за събитието тук >>>

Ако искате да останете и след това, ViewSofia отново е медията, която дава възможността на петима от своите читатели да се включат в незабравимото парти изживяване.

Подаряваме 5 билета на всеки от вас, които, наред с телефонния номер и името си, ни изпрати на [email protected] до 7 май отговори на въпроса: Кое поред е Full Circle партито, което ще се случи в петък на тази локация? (с текст на писмото Full Circle).

Тогава, в късния следобед, ще обявим печелившите, като двама от тях ще бъдат приятно изненадани не само с билет за събитието, но и с цяла торба подаръци от
Blok Shop. Стискай палци да си ти, защото наградите са много яки!


ВИЖ КОИ СА КЪСМЕТЛИИТЕ ОТ ИГРАТА ТУК >>>

More from View Sofia

More Music