Следва

Почина гранд дамата на световния балет Мая Плисецкая

Момчето порасна! Дейвид Бекъм чукна 40 в Маракеш

Събитието, на което присъстваха 60 от добрите приятели на семейство Бекъм, беше излъчвано директно в Instagram профилите на Виктория, Бруклин, Ева Лонгория...

People of art преди 8 години

Най-секси момчето от десетилетия насам вече е истински мъж и отпразнува 40-годишният си юбилей на специално пищно тържество, продължило 2 дни в Маракеш.

Събитието, на което присъстваха 60 от добрите приятели на семейство Бекъм, беше излъчвано директно в Instagram профилите на Виктория, Бруклин, Ева Лонгория, спайската Ема Бънтън, Гери Халиуел, Мелани Си, актрисите Ева Лонгория и Лив Тайлър, както и на самия Дейвид, който навръх празника публикува първата си снимка в социалната мрежа.

„Тук съм аз на моя 40-ти рожден ден!“ – с тези думи Дейвид Бекъм се присъедини към Instagram, споделяйки след това още доста интересни кадри от своето празненство, струвало на семейството му над 250 хиляди британски лири.



Бившият капитан на националния отбор по футбол на Англия сподели свои снимки с децата си, с жена си Виктория и с част от звездните си гости.

Дейвид показа и кадър с четирите си празнични торти „Red Velvet“ (любимата му ванилова торта с пресни плодове), по една от всяко едно от децата му Бруклин (16), Ромео (12), Круз (10) и Харпър (3).




Дейвид с родителите и сестра си




Дейвид и сестра му като малки




  Бекъм със Спайс Гърлс и Ева Лонгория

Според вътрешен източник Бекъм партито е продължило до към 3 часа сутринта на 3 май, като гостите са „закусили“ със сандвичи с марокански кебап.

От луксозния 5-звезден хотелски комплекс в Мароко хотела разкриват, че над 200 служители са били на смяна, за да се погрижат за всяко едно желание на звездната компания и затова усмивката на Дейвид да не слиза от лицето му. 

Въпреки старанието на всички, Дейвид  имаше и момент, който той не скри, че го е натъжил. Бившият футболист сподели своите съболезнования към друга звезда в английския футбол и негов съотборник в "Манчестър Юнайтед" - Рио Фърдинанд. Вчера стана ясно, че съпругата на Рио е починала след като само преди месец беше диагностицирана с болестта рак.

"С Виктория сме много натъжени от смъртта на Ребека Фърдинанд. Нашите мисли са с Рио, децата им и семейството на Ребека", написа Дейвид в социалната мрежа.





Ултралуксозния „Аман резорт“ има сантиментална стойност за Виктория и Дейвид. Това е мястото, на което двамата подновиха брачните си клетви през 2004 г. 

























 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра