Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

MET Gala 2015 - празник на телата!

Прозрачни материи, високи цепки, изрязани деколтета, и всичко, което ги прави безстрашни в модата...

People of art преди 8 години

Тазгодишният MET Gala се оказа с най-позитивни намерения към телата на звездите от всеки друг път... или поне така ни се стори, след като направихме пълен разбор на тоалетите, на които се бяха спрели знаменитостите на ежегодния бал на The Costume Institute.

В чест на темата или въпреки нея, "China: Through the Looking Glass", или китайското влияние в западната мода, някои от присъстващите разточително показаха най-доброто от себе си, напълно очаквано, имайки предвид медийния шум, който се вдига около събитието ежегодно, и превърнаха онези части на телата си, след които гърбът започва да губи доброто си име, в най-одумваната тема на разговор днес.

Дали е редно или не, Бионсе, Ким Кардашиян, Дженифър Лопес, или с други думи - жените, направили големите дупета секси, показаха всичките си извивки изпод прозрачни материи, високи цепки, изрязани деколтета, и всичко, което ги прави безстрашни в модата, демонстрирайки завидно самочувствие, красота и талант да бъдеш себе си, и ние, признаваме си, им се насладихме до последната публикувана снимка. Затова ти показваме първо тях, малко преди да се заемем и с останалите най-добре и най-зле облечени на бала на The Costume Institute.

Ким Кардашиян




 

Дженифър Лопес



Бионсе



Зои Кравиц




Джоан Смолс


More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра