Следва

H&M дебютира на бала на Института по костюмите в Metropolitan Museum of Art

39 известни личности, станали родители съвсем невръстни

Днешната ни селекция е посветена всъщност на онези, които въпреки кариерата, въпреки малкото число в годините, са избрали да дарят света със своите деца...

All fashion преди 8 години

Бихме казали, че Холивуд е пълен със звезди, които са избрали да НЕ станат родители. Причините са много и дали те се крият в това, че  известните са прекалено заети с кариерата си и нямат време, за да създадат стабилно семейство, или просто никога не са искали наследници, никой не знае, но днес определено НЕ са те тези, на които ще обърнем внимание!

Днешната ни селекция е посветена всъщност на онези, които въпреки кариерата, въпреки малкото число в годините, са избрали да дарят света със своите деца. На онези звезди, които са намерили баланса между семейството и кариерата, или пък са се отдали на семейството още преди да са и помислили за кариера. 

В очакване на Деня на майката, 12 май, отделяме няколко минути от времето си, за да се възхитим на тези жени, избрали, въпреки крехка възраст, да станат майки. (бел.ред. разбира се, почитания и за онези мъже, които са го направили)

Разгледайте галерията ни и не забравяйте да ни кажете коя е вашата любима звезда, станала отговорен родител съвсем невръстна!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.