39 известни личности, станали родители съвсем невръстни

Днешната ни селекция е посветена всъщност на онези, които въпреки кариерата, въпреки малкото число в годините, са избрали да дарят света със своите деца...

Бихме казали, че Холивуд е пълен със звезди, които са избрали да НЕ станат родители. Причините са много и дали те се крият в това, че  известните са прекалено заети с кариерата си и нямат време, за да създадат стабилно семейство, или просто никога не са искали наследници, никой не знае, но днес определено НЕ са те тези, на които ще обърнем внимание!

Днешната ни селекция е посветена всъщност на онези, които въпреки кариерата, въпреки малкото число в годините, са избрали да дарят света със своите деца. На онези звезди, които са намерили баланса между семейството и кариерата, или пък са се отдали на семейството още преди да са и помислили за кариера. 

В очакване на Деня на майката, 12 май, отделяме няколко минути от времето си, за да се възхитим на тези жени, избрали, въпреки крехка възраст, да станат майки. (бел.ред. разбира се, почитания и за онези мъже, които са го направили)

Разгледайте галерията ни и не забравяйте да ни кажете коя е вашата любима звезда, станала отговорен родител съвсем невръстна!

Коментари: 1

C
cveee (2015/05/11 / 22:06)
Невръстен (според тълковния речник) означава " Който е в детска възраст"...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia