Met Gala 2015: Най-добре облечените!

След като се позабавлявахме от сърце с шантавите избори на звездите от снощния бал към...

След като се позабавлявахме от сърце с шантавите избори на звездите от снощния бал към Института по костюма Met Gala, е време да обърнем внимание и на достойните за възхищение визии. Те попадат в графата ни по различни критерии: част от тях просто ни пленяват в цялостния си ансамбъл, други прекрасно интерпретират темата на бала, а на трети куражът им помага да се изкачат до нови, непознати, но страшно приятни, модни висини.

Напомняме си, че Met Gala е посветен на любовта към костюма и артистизма и се потапяме в красивите кадри, изцяло загърбили предразсъдъците и прекалената критичност.

Коментари: 3

B
budimir metalnikov (2015/05/06 / 08:42)
Joseph Altuzarra при Кери Ръсел ..кажете ми честно, не си ли представяте на следващия кадър, момента . когато Надежда-Елизабет (the Americans -TV SHOW) му строшава врата.
B
budimir metalnikov (2015/05/06 / 08:21)
tom ford беше преди една декада в YSL - 2003 той и Domenico de Sole се разделиха с gucci/ YSL pret-a-porter - трябва да се каже това, защото иначе така много дразни сетивата. Интересно е в какво са облечени самите дизайнери, които стоят до своите eponym-изации. J-P Gaultier, Tom Ford ІІІІІІІІ Добре е да се отбележи, е Ан Уинтор е иуспяла да се справи с това да наложи темата си. Това не е лесна задача...но се вижда лимита, оперетността, в опита да се йероглифизира "влиянието на китайската култура"
M
marly (2015/05/06 / 01:43)
Казва се Анна Еверс.Германка е и даже скоро беше на корицата на VOGUE Germany.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.