На Лов! Софийски връхни дрехи по време на пролет!

Продължаваме със старата страст - ловуване по магазини в нова рубрика – „на лов"...

Продължаваме със старата страст - ловуването по магазини във вече традиционната ни рубрика „На лов!"

В нея, припомняме, показваме находките си, резултат от бърз, но измислен щурм на ловна дружина редактори из централните софийски магазини.

След дънки и бельо, днес пазаруваме пролетни връхни дрехи, защото настоящата позакъсняла пролет ни изненадва както с възходи в температурните стойности /леле, какво беше вчера!/, така и със спадове, при това солидни, дето се казва.

Изборът на такъв тип дреха е категоричо сложен – да бъде тънка, но все пък да ни опазва в често хладните сутрини и вечери и внезапните дъждове. Да стои като връхна, но да не "задушава" това, което искаме да покажем под нея.

При това леката връхна дреха е елементът в облеклото, който може да внесе много стил. Времето й през всеки сезон е кратко, но ефектно. Тя често е онова, което внася интересен завой във визията – един елегантен тренч мигновено прави изискана иначе спортната визия, а един бомбър поръсва с небрежност иначе по-строгия тоалет.

Изобщо, връхната дреха ни е много любима и затова я избираме внимателно.

Водим се и от тенденциите, но най-вече от желанието да имаме всички важни типове леки наметки: тренч, кожено яке, дънково яке, яке тип „бомбър", леко яке тип парка, сако.

Единодушни сме – започваме с тренча. Безспорно това е връхната дреха, която всяка жена трябва да притежава. Емблематичният модел отива на всяка визия, фигура, възраст, част на деня. Освен класическия модел в пясъчен цвят ала Burberry, има и всякакви по-разчупени вариации. В Max Mara се спираме на тренч, който съчетава универсалност и нестандартни елементи – двустранен, с крок ефект, в сиво и кремаво. Лесно си го представяме като ежедневен спътник.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.