Следва

Stay Fresh

Men’s Exhibit: Какво носеха мъжете на Met Gala 2015

Докато всички погледи бяха върху атрактивните успешни и не толкова успешни превъплъщения на...

All fashion преди 8 години

Докато всички погледи бяха върху атрактивните успешни и не толкова успешни превъплъщения на VIP-дамите на ежегодния бал на Института на костюмите, господата в Музея на изкуството „Метрополитън" също заслужават внимание.

Някои напълно игнорираха темата, вдъхновена от Китай, и заложиха на класически визии. Не можем да им се сърдим, защото и така изглеждаха страхотно!

Джей Зи явно беше приел, че тази вечер вниманието ще бъде върху полуголата му половинка, и бе заложил "просто" на смокинг на Рикардо Тиши за Givenchy.

Робърт Патинсън беше страхотен в Dior и риза с ефект на яката, който не можем точно да определим, но го прави страшно елегантен.

Джеймс Марсдън беше по old-school с неговото кремаво сако Ermenegildo Zegna. На италианската модна къща бяха заложили също Нийл Патрик Харис и Дейвид Буртка, които бяха очарователни с еднаквите си смокинги.

За разлика от Джей Зи, Кание Уест, чиято половинка не отстъпи на Бионсе по разголеност, нямаше как да бъде съвсем семпъл, това не е в негов стил. И всъщност, неговият черен кадифен костюм ни се стори доста сполучлив в комбинация с риза в кимоно стил и шал с бродерия, обвързани с темата. Също като на Ким, тоалетът на Кание беше спретнат от Питър Дундас.

Джордж Клуни беше както винаги убийствено чаровен в малко по-разчупена интерпретация на вечния Armani. А в комбинация с Амал до него можем да броим и темата за уважена.

Други приеха заданието по-сериозно, за което им благодарим, позабавляваха ни, кои с очарованието, кои с абсурда си!

Начело, разбира се, е Джъстин Бийбър. Оказва се, че е отнело цял месец на Оливие Рустейн, дизайнерът на Balmain, да изработи тематичния блейзер със златни дракони на Джъстин. Е, ако не бяха слънчевите очила, които изпълнителят не сваля, вероятно визията щеше да ни се стори сполучлива.

Ейдриън Броуди внесе блясък по по-елегантен начин с бродерия, кадифе, сатен.

Майкъл Б. Джордан също съумя да уважи темата по елегантен и сигурен начин. Браво!

И, разбира се, Джеръми Скот, който не изневери на шеговития си стил. Заедно с Кейти Пери в негово творение определено бяха една шега.

Освен гореспоменатите, имаше още редица визии, кои по-смели, кои по-класически. Разгледайте ги в следващите кадри:

За обзор на тоалетите на дамите до тях и други, разгледайте отново най-хубавите и най-несполучливите дамски визии на Met Galа. За тях ще се говори дълго.


Джей Зи (и Бионсе) в Givenchy


Робърт Патинсън в Dior


Джеймс Марсдън в Ermenegildo Zegna


Кание Уест (и, разбира се, Ким Кардашиян) в Roberto Cavalli


Джордж Клуни в Armani


Джо Манганиело в Ermenegildo Zegna


Нийл Патрик Харис и Дейвид Буртка в Ermenegildo Zegna


Джъстин Бийбър в Balmain


Ейдриън Броуди


Майкъл Б. Джордан


Джеръми Скот в Moschino


Джошуа Джаксън в Alexander McQueen

Лени Кравиц във Valentino

Люис Хамилтън в Topman


Дуейн Уейд

Виж още:

Met Gala 2015: Най-добре облечените!
Met Gala 2015: Недопустимите грешки!

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.