Следва

Живи митове и легенди на Bansko Beat 2015

SANDER KLEINENBERG тази събота в YALTA

Автентичният и запомнящ се стил на Kleinenberg ще наелектрезира ROOM 1 на 9 май...

Music преди 8 години

Талантливият холандският диджей и продуцент SАNDER KLEINENBERG пристига в България на 9 май 2015 г. по покана на YALTA CLUB. Aвторът на хитове като “Can You Feel It”, “Wicked Things”, “This Is Miami” ще ни въвлече в нестандартния си стил, смесица от диско, фънк, техно и хаус. Резидентът Stefan Popov ще се присъедини с музиката си към партито, което е едно от първите през май и определено ще е впечатляващо. С дъх на ранно лято и като допълнение към магнетичната музика, специално за партито YALTA CLUB ще отвори и градината си в цялото си очарование и свежест.

Възхваляван като един от лидерите на първото движение на световните суперзвезди DJи преди повече от десетилетие, холандецът прави микс от нестандартно диско, техно в стил Детройт, истинска соул музика и свеж фънк, съчетавайки ги в постоянно развиващия се пейзаж на хаус музиката.

KLEINENBERG има автентичен и запомнящ се стил, който може да бъде описан с една дума – електричество. Еволюцията в кариерата му е маркирана от миксове като 2001 Essential mix и S4OS. Той обяснява своята страст към най-добрия звук и определя себе си като човек, тръгнал да търси перфектния бийт.

Влиза в студиото, за да обогати звука, който създава и не спира дори за миг да търси, да се учи и да се развива, като по този начин качествено допринася за обогатяването на електронния звук. Това негово музикално пътуване включва изключителни ремикси за Justin Timberlake, Daft Punk, Janet Jackson, N*E*R*D, както и оригинални продукции с Junkie XL, Kraak & Smaak, Jamie Cullum, Gwen McCrae и др. Sander е постоянен в опитите си да свали бариерите на електронната музика с помощта на талантливи артисти от цял свят.

Вече 20 години SANDER KLEINENBERG променя света на денс музиката и приспособява звука, който обхваща голямата арена на звука на EDM като никога не се откъсва напълно от основите на хаус музиката и качествения звук като цяло.

Билетите за партито са на цена от 20 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB.

More Music