Следва

Цветна салса с манго

Седмичен ХОРОСКОП - 11.05 – 17.05

До сряда включително състоянието на биосферата ще се определя основно от кратки лунни аспекти с други планети...

Astro преди 8 години

До сряда включително състоянието на биосферата ще се определя основно от кратки лунни аспекти с други планети. От тези три дни понеделник ще бъде най-труден за партньорските отношения. Сравнително спокоен ден ще бъде сряда.

Трябва да споменем също и преминаването на Марс от знака Телец в Близнаци във вторник сутринта. Енергията на Марс в Близнаци е насочена върху контактите и комуникацията, но през текущия период на преден план ще излязат конкурентните отношения и нерешените партньорски проблеми.

В четвъртък в биосферата ще започне да се усеща влиянието на неблагоприятната опозиция между Марс и Сатурн, кулминацията на която се пада в петък. Този аспект сочи нарастване на напрежението и вероятността от конфликти, поради опитите за решаване на съществуващите проблеми и ограничения по силов път.

През уикенда се образува благоприятен аспект между Венера и Нептун, който буквално може да се охарактеризира като "миролюбив", помагащ за постигане на примирие и възстановяване на приятелските отношения. Неговото положително влияние ще бъде подкрепено и от благоприятни аспекти на Луната, както и от липсата на периоди на Луна без курс.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ограничения и сила!

През тази седмица ще бъдеш в състояние да преодоляваш ограниченията и ще се развиваш и действаш както намериш за добре. Въпреки че може да срещнеш проблеми в работата и в личния си живот, не се страхувай от тях - може да се сдобиеш с полезни промени.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Съдбата е благосклонна!


Сега трябва сериозно да се замислиш върху материалните проблеми, които вече си изпуснал от контрол. Нужни са по-сериозни мерки, вместо просто да пестиш или да взимаш назаем. Освен това, през тази седмица съдбата ще бъде благосклонна към теб и ще можеш да промениш живота си към по-добро. Обаче това ще се случи само ако се довериш на интуицията си и се вслушаш в сърцето си. През този период не е препоръчително да действаш безогледно и да изпълняваш съветите на други хора.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Комфортен ритъм!

Седмицата е благоприятна в много отношения, така че прави планове и реализирай смели идеи. В работата се придържай към комфортен ритъм, не позволявай на колеги и партньори да те принуждават да правиш прибързани избори. В любовта те очакват само приятни изненади.

РАК 22.06 – 23.07

Сладка хармония!

Планетата на любовта и хармонията Венера вече се намира в знака на Рака, в който ще остане до края на месеца. Това е добра позиция за теб, защото тази благотворна планета може да промени отношенията ти към по-добро, дори да донесе нова любов. Нейното влияние ще увеличи твоята привлекателност, ще те направи по-очарователен и съблазнителен, ще се появят благоприятни обстоятелства за романтика. Контактите ще станат по-хармонични, ако е имало разногласия, сега ще настъпи помирение и взаимното разбирателство.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Не насилвай нещата!

Почти всички планирани работи за следващите няколко дни ще вървят добре и това ще те ентусиазира да работиш още повече. Ако почувстваш, че не си готов да вземеш някое решение не форсирай събитията. Не губи време и за изясняване на проблеми в отношенията. От полза ще бъде всяка смяна на обстановката.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Пречки!


Засега не планирай сериозни дела, тъй като през тази седмица пред теб най-неочаквано ще изникват пречки и трудности. Може да възникне и неразбирателство с висшестоящи, колеги, сътрудници, което също няма да се отрази благоприятно върху растежа на производителността и доброто настроение. През този период идеите ти трудно ще срещнат подкрепа.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Положителни емоции!

През тази седмица не се очакват събития, които биха развалили настроението ти. Постарай се да изпълниш живота си с положителни емоции и приятно общуване. Колкото повече направиш през този етап, толкова повече ще получиш в близко бъдеще.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Усмихни се!

Тази седмица не може да се нарече успешна за теб, въпреки че всичко ще зависи от теб и ще бъдеш в състояние да минимизираш всички неприятни ситуации. От самото начало на седмицата ще ти се струва, че никой не те цени и това може да те разстрои сериозно. С такова настроение трудно ще си вършиш работата и това допълнително ще изостри ситуацията. Остава само да се усмихнеш на живота и да действаш с повече увереност.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Многостранност!


Сега не е време да се задълбочаваш в работата или да упорстваш в една и съща ситуация. Ключът към успеха е да правиш всичко бързо, макар и повърхностно. Няма никакъв смисъл да влагаш всичките си сили в едно и също нещо. Бъди гъвкав, наблюдавай как се променя ситуацията, захващай се и с едно, и с друго, и с трето.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Съмнения!


Съмнения няма да ти позволят да се развиваш в професионална посока, затова трябва да преразгледаш своите принципи и да поработиш върху самочувствието си. Ще ти помогнат занятия и курсове, провеждани от специалисти. Флиртът и любовните афери ще застрашат отношенията ти с любимия човек. Всичко тайно бързо ще бъде разкрито, така че по-добре не се впускай в приключение ако искаш да избегнеш скандалите.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Обществен агент!

В момента всякакви професионални и социални въпроси няма да предизвикват някакви затруднения. Може да планираш работа с важни документи и да водиш успешно преговори. Очакват те приятни срещи и прекрасна почивка в приятна компания.

РИБИ 20.02 – 20.03

Вътрешно напрежение!

Сега ще ти бъде трудно да се свързваш с другите хора. Причината е вътрешно раздразнение, поради голямо емоционално напрежение или натрупалата се умора през последните дни. Особено внимателно трябва да се отнесеш към финансовите въпроси.

More Astro