Следва

"ФЕНОВЕ" в Независим театър

През седмицата ще видим ОЩЕ...

Четирима приятели – Александър Димитров, Иван Стойчев,Любомир Вутов и Румен Читов не за първи път предлагат на вниманието на публиката своите прекрасни творби, обединени в своята различност...

Events преди 8 години

4D - изложба живопис и скулптура

Кога: 11 - 30 май, откриване 11 май, 18:30 часа 
Къде: Галерия "Алгара"

Четирима приятели – Александър Димитров, Иван Стойчев,Любомир Вутов и Румен Читов не за първи път предлагат на вниманието на публиката своите прекрасни творби, обединени в своята различност от желанието да съпреживеят и споделят с почитателите си съзерцанието на късче живот, пречупен през погледа на четиримата творци.

"Голямата плячка"

Кога: 11 май
Къде: В кината 

Актьорите: Самюел Л. Джаксън, Рей Стивънсън, Тед Ливайн, Джим Броудбент, Джеймс Бътлър, Кен Томас

Режисьорът: Ялмари Хеландър

Сюжетът: Когато президентският самолет “Еър Форс Едно” е свален от терористична групировка и лидера на свободния свят попада насред пустошта единствения човек, който може да му помогне е любознателно 13-годишно момче.
По време на поредната си горска обиколка в търсене на елени младия Оскари попада по случайност на спасителна капсула в която се намира най-влиятелния мъж на света. Когато става ясно, че по петите на президента са група опасни терористи той и Оскари обединяват сили в опитите си да оцелеят...

"Гореща гонка"

Кога: 11 май
Къде: В кината 

Актьорите: Рийз Уидърспун, София Вергара, Робърт Казински, Джон Каръл Линч, Майкъл Мосли, Кристофър Хески

Режисьорът: Ан Флечър

Сюжетът: В "Гореща гонка" Рийз Уидърспун влиза в ролята на полицайка от Тексас, която строго следва правилата и е много амбициозна. Възлага й се важната задача да опази съпругата на наркобос (Вергара), която е единствен свидетел по делото срещу мексикански наркокартел. Това, обаче, хич не се оказва лесно и въпреки, че на пръв поглед двете нямат нищо общо помежду си, скоро се оказват изправени срещу целия свят.

SIMON PHILLIPS LIVE

Кога: 13 май, 21:00 часа 
Къде: Sofia Live Club

На 13-ти май, легендарният английски барабанист и продуцент Саймън Филипс (екс-TOTO) пристига за първия си самостоятелен концерт в България по покана на SOFIA LIVE CLUB.

Гостуването на култовия барабанист е част от Европейското му турне Second Orbit Tour 2015.

Преди първия си самостоятелен концерт в столицата, Саймън ще направи и 45 минутен drum clinic, който ще бъде специален подарък за всички фенове закупили билет за концерта му.

Заедно с виртуозните музиканти Andy Timmons, Steve Weingart и Ernest Tibbs, Саймън ще представи за първи път пред родната публика албумът PROTOCOL II, който излезе през 2013г. и бе високо оценен от музикалните критици.

Специално за българските си фенове, барабанистът обещава да изсвири и някои любими парчета от по-старите албуми, както и чисто нови пиеси от предстоящия студиен албум.

Вход: билети за събитието на цена от 25 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Цената на място ще е 30 лева.

Още за събитията през седмицата може да четете тук

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?