Следва

Наближава второто издание на GoBIO – зеления фестивал

Dirty Vegas превземат НДК. Спечели два билета за партито на британските диджеи

Dirty Vegas превземат НДК. Спечели два билета за партито на британските диджеи...

All About Life преди 8 години

Партито на Dirty Vegas наближава. View Sofia и Аrt Studio дават възможност на един от вас да спечели два билета за тяхната първа визита у нас.

Единственото, което трябва да направиш, е да ни изпратиш отговор на въпроса: През коя година Dirty Vegas печелят престижната награда "Грами" в категория „Best Dance Recording"?

Очакваме отговорите ти на [email protected] със заглавие на съобщението “Dirty Vegas”, наред с три имена и телефон за връзка.

Точно на 14 май един от всички отговорили правилно ще има възможността да заведе приятел на уникалното парти на британските диджеи в Мраморното фоайе на НДК.

Късмет!

 


*Верният отговор е 2003 годинa.

Двойната покана за партито отива при: Божана Гаврилова!

Ще очакваме печелившата в нашия офис, за да си получи наградата!

Честито!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.