Следва

UMEK празнува рождения си ден в YALTA CLUB

Rooftop парти на ІІІ етаж

Проектът „Rooftop.city“ е вдъхновен от добрите ентъртейнмънт практики от Ню Йорк, Лос Анджелис, Париж, Лондон, Барселона и други мегаполиси в света...

Music преди 8 години

Проектът „Rooftop.city“ е вдъхновен от добрите ентъртейнмънт практики от Ню Йорк, Лос Анджелис, Париж, Лондон, Барселона и други мегаполиси в света.

„Rooftop.city“ предлага на аудиторията поредица от classy партита от върха на емблематични сгради и превзема нови територии от градската среда с nu disco & deep house музика, светлинен, мултимедиен и денс пърформанс.

Първото парти е в София, на 22 май, петък от 20:00ч. в „III етаж“ Bar & Dinner, на покрива на Nadejda Business Hall & Trade Center (непосредствено до метростанция „Хан Кубрат“).

Талантливият DJ Runo, резидент на Yalta Club e основен диджей на ивента със съпорта на DJ Crash, чиито имена организаторите от ProFusion и Mnogoperki вече съобщиха, а името на топ диджея ще бъде обявено седмица преди партито.

Тайният топ диджей е едно от най-големите и емблематичните имена на българската електронна сцена в последните 20 години. „Никой в България не може да смеси толкова безогледно дълбоки като Марианската падина хармонии, трайбъл ритми и земетръсни бас линии и всичкото това да има ефекта на електрошок за всички в клуба“, повдигат малко завесата организаторите.

Партито има warm-up ефект, започва в 20:00ч., посреща залеза на слънцето и приключва след полунощ.

Сценографията включва мултимедийни декори чрез mapping на визуализации, диджей сет, V.I.P. зона, water fresh set, бар, заря в кулминационния момент и светлинни инсталация – кубове за денс пърформърките, за чиято хореография и стайлинг се грижи дизайнера и клубната икона – Даниела Арнаут (Yalta Club).

Достъпът до „Rooftop.city“ става с покани – онлайн и на хартиен носител. Партито ще бъде заснето като видео, включително и с летящ дрон, предавано онлайн в Youtube и ще бъде излъчено в телевизионен формат по BOX TV.

More from View Sofia

More Music