Портокал, Ябълка, Ананас, Зеле, Домат. И какво сътворяват за нас соковете от тези вълшебни пет

Човешкото тяло от време на време трябва да се почиства от токсините, които непрекъснато се натрупват. Натуралните сокове на 100% се справят с тази задача...

Човешкото тяло от време на време, и по-скоро съвсем редовно, трябва да се почиства от токсините, които непрекъснато се натрупват. Идеален ортак в това направление са ни плодовите сокове. Пълни с минерали, витамини, микроелементи и плодова захар, те са в състояние да изведат шлаката и вредните вещества от организма, без при това да умрем от глад, докато се отърваваме от гадните натрупвания. Междувременно, благодарение на натуралните сокове можем да се отървем от 2-3 излишни килограма.

Със сокове от плод правим разтоварващи дни, по времето на които трябва да се изпиват по 8 чаши с интервал от 2-3 часа между порциите. При по-висока концентрация на соковете, те може да се разредят с малко чиста вода. Освен това, не трябва да се забравя, че заедно със соковете е необходимо да се пие вода и/или билкови чайове.

През разтоварващите дни, на сокове, не трябва да се употребява нищо друго за ядене. Соковете перфектно потискат глада, така че никак не е трудно да се издържи един ден. От плодовете и зеленчуците организмът ще получи всички необходими аминокиселини, минерали и витамини.


ПОРТОКАЛОВ СОК

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.