Следва

Започва фестивалът в Кан! Подробностите...

Залезът на Анна Уинтур, или как звездите вече не се интересуват от нейното мнение

Нещата вече никога няма да са както преди! Или поне за Анна Уинтур, която сякаш вече няма същото влияние към светския елит, както преди години...

People of art преди 8 години

Нещата вече никога няма да са както преди! Или поне за Анна Уинтур, която сякаш вече няма същото влияние върху светския елит, както преди години.

Това стана пределно ясно, след като на тазгодишното издание на MET Gala, след изричната забрана от нейна страна за телефони и селфита, голяма част от присъстващите решиха да нарушат правилата ѝ и си нащракаха куп кадри, които бързо качиха в социалните мрежи.

Сред бунтарите бяха знаменитости като Кендъл Дженър, Кара Делевин, Риана, Мадона, Кери Уошингтън, Лили Колинс, Ким и Кание, Кейти Пери, Селена Гомес, Донатела Версаче, Джъстин Бийбър и много други.

А фактът, че са пренебрегнали молбата й, като че ли не трогна никого друг освен нея. Слуховете говорят затова, че главната редакторка на американския Vogue обмисляла сериозно наказание за всички нарушители, като например да забрани присъствието им на следващата MET Gala. В този ред на мисли няма как да не си зададем въпроса, дали ще има кой да присъства на бала догодина, ако тя наистина реши да раздаде подобно "правосъдие".

Истината е, че голяма част от младите звезди, които помитат всеки изпречил им се на пътя в социалните мрежи и се славят с многомилионната си аудитория там, изобщо не ги интересува мнението на ледената кралица. Те са вглъбени в себе си, не спазват общоприетите норми в модата и са сигурни, че няма кой да им отнеме славата, дори и да става въпрос за жена като Анна Уинтур.

И сигурно са прави! 


 

Междувременно най-голямата селфи кралица Ким Кардашиян призна, че е имала доброто намерение да издържи една вечер без да се снима, може би чувствайки се длъжна на г-жа Уинтур затова, че я направи корица на Vogue преди време, и оставила личния си телефон у дома, но желанието ѝ да зарадва феновете надделяло и в крайна сметка взела този на съпруга си Кание, за да се снима с Дипло и Мадона. 

„Направих си селфи в Кание, Дипло и Мадона и все пак им казах: „Хей, хора, без селфита”. Те ми отговориха: „О, стига де! Може, да си направим поне една снимка”, на което аз реагирах с думите: „Не, кълна се, не искам да си навличам неприятности!”, разкри пред Extra риалити звездата.
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра