Следва

Блестяща Лиз Хърли на галавечеря в Лондон

Жената на Шумахер продаде личния самолет на пилота за 34 милиона евро

Имуществото на 46-годишния шампион от «Формула 1» се разпродава. Стана известно, че Корина Шумахер е получила 34 милиона евро за личния самолет на съпруга си...

Други преди 8 години

Имуществото на 46-годишния шампион от "Формула 1" се разпродава. Стана известно, че Корина Шумахер е получила 34 милиона евро за личния самолет на съпруга си. Съдейки по всичко, съпругата на знаменития пилот не е уверена, че това средство за предвижване някога отново ще потрябва на Михаел.

Скоро нов стопанин, ако се вярва на немските медии, ще намери и разположеният в горите на Франция, в местността Мерибел, дом на 46-годишния шампион.

"Тя знае, че съпругът й, който се нуждае от денонощни грижи, вероятно никога повече няма да е в състояние да се наслаждава на употребата на тези неща", — цитира представители на германската преса Daily Mail.

Любимият на милиони хора по света автопилот, припомняме, продължава да е на лечение след сериозната травма, получена по време на ски-ваканция във Френските Алпи през 2013 година. Шумахер беше много дълго в кома, от която излезе през лятото на миналата година. В момента остава обездвижен и до този момент не може да говори.

За съжаление, прогнозите на лекарите не са благоприятни. Те смятат за вероятно спортистът никога да не се възстанови след нещастния случай.

Междувременно, след като се установи недобрата прогноза, 46-годишната Корина Шумахер пое юздите на многомилионната бизнес империя на съпруга си и се справя завидно, твърдят запознати от близкото й обкръжение. 

More Други