Следва

Кой как избра да се рекламира: момичетата от улицата за See by Chloé

Brunello Cucinelli идва в София

Известният италиански дизайнер Brunello Cucinelli пристига за откриването на своя официален бутик в...

All fashion преди 8 години

Известният италиански дизайнер Brunello Cucinelli пристига за откриването на своя официален бутик в София на 20 май. Провъзгласеният за крал на кашмира от списание The New Yorker харизматичен италианец ще присъства лично в столицата на ексклузивно представяне с много клиенти, знаменитости и журналисти.

Марката е световноизвестна със своите изключително висококачествени кашмирни пуловери, позиционирани в най-високия луксозен сегмент. Brunello Cucinelli е един от лидерите на пазара в тази категория и присъства в над 1000 собствени мултибранд бутици по целия свят.



Компанията е посланик на италианския стил, създавайки синергия между наследство, ненадминато качество и безпрецедентна майсторска изработка, следствие на невероятна креативност, висок стил и непрестанна иновация. Истинско въплъщение на висока класа и тотален лукс, Brunello Cucinelli e еднa от най-ексклузивнитa марки в света, насочена към истинските ценители на модата.




Самият Брунело Кучинели е роден през 1953 година в дома на обикновено семейство от малкото селце Кастел Риджоне, близо до Перуджа, област Умбрия в Централна Италия. Четвърт век по-късно италианецът основава малка семейна компания за кашмирени пуловери в ярки цветове, вдъхновен от идеята да работи с материал, който може да се пази вечно.



През годините Brunello Cucinelli добавя цялостни предложения за мъжки и дамски гардероб и аксесоари и поддържа философията си за достоен труд, справедливо заплащане и уважение към своите работници и клиенти. Дизайнерът е базиран в малкото градче Соломео, което служи за корпоративна централа и ателие. Компанията има 1300 служители и около 3500 подизпълнители и се предлага публично на стоковата борса в Милано от 2012 година.



Вече и в София



Официалният бутик на Brunello Cucinelli, както писахме, отвори врати през в София и е разположен на два етажа и 250 квадратни метра в характерния стил на италианската марка и работи от началото на месец април. Представени са дамската и мъжката колекция облекло и аксесоари за сезон пролет-лято 2015, а също така и пре-колекцията за сезон есен-зима 2015/ 2016.



More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.