Следва

Момичетата от Rodarte с първи стъпки в киноиндустрията

Кой как избра да се рекламира: момичетата от улицата за See by Chloé

Героини на есенно-зимната рекламна кампания на See by Chloé станаха не професионални модели, а...

All fashion преди 8 години

Героини на есенно-зимната рекламна кампания на See by Chloé станаха не професионални модели, а обикновени момичета от шест европейски столици: Париж, Брюксел, Стокхолм, Копенхаген, Берлин и Лондон.

Колекцията на See by Chloé за есента и зимата на 2015-а е първата, над която работи самата Клер Уайт Келър, креативният директор на «старшата» марка Chloé от 2011 година. Затова и тази й рекламна кампания носи особена стойност за нея. В резултат, основни герои се оказват не професионални модели, а 20 най-обикновени девойчета, открити от екипа на модната къща по улиците на изброените шест европейски столици, в които именно агентите на Chloé търсят новите лица.

В краткото рекламно видео, дълго едва минута, момичетата разказват за това как виждат младежката марка и как възприемат самите себе си, съвременни, млади и активни жителки на големите градове.

И в резултат - един наистина очарователен резултат.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.