Следва

Слънцезащита 2015 и най-доброто на пазара. Втора серия: Biotherm suncare

Какво ново: Убийственият Chronologiste на Kérastase

Керaстаз за пореден път поставя нови граници в технологията, като минава отвъд пределите на формулите, за да предстaви една изключителна серия: Хроноложист...

Hair преди 8 години

Керaстаз за пореден път поставя нови граници в технологията, като минава отвъд пределите на формулите, за да предстaви една изключителна серия: Хроноложист. Обогатявайки продуктите с едни от нaй-ценните съставки в интензивна концентрация, Ритуалът Хроноложист предлага несравними резултати и дава на косата съвършена, неописуема, дълготрайна красота. 

Шедьовър сред текстурите

За да създаде това ново козметично съкровище, което опитахме и твърдо твърдим, че е от типа "е, няма такова!", Керастаз за първи път изследва полезните качества на рядко срещаната молекула за коса: Абисин. Този полизахарид е произведен от микро-водорасли, които могат да оцелеят дори в най-екстремните условия. Биотехнологичните лаборатории успяват да пресъздадат молекулата в неизчерпаеми количества. Комбинирана с глюко-липиди и бисаболол, резултатът е подхранване в дълбочина за великолепна, красиво изглеждаща коса и невероятно сатенено усещане при допир.

Лабораториите на Л‘Ореал са вдъхновени също така от ревитализиращите качества на друг удивителен природен източник на живот - сферите на хайвера и така създават виталния концентрат от перли за изключителен ритуал в салона.

Оригинално технологично постижение, Хроноложист е също така безпрецедентно чувствено изживяване, в което нищо не е оставено на случайността. Цялата серия е съставена от богати текстури, от които всяка е повече от съблазнителна. Четири нови продукта, за един съвършен ритуал за прекрасна коса. 

Какво съдържа тази чисто нова серия, от няколко седмици и у нас?

Обновяващ ексфолиант за интензивно почистване и подготовка на кожата на главата и косата (Абисин, витамин F)
Нанесен преди ваната, този ексфолиант интензивно тонизира, детоксикира и почиства кожата на главата и косъма, създавайки усещане за безкрайна лекота. Техниката на нанасяне на продукта също така включва и ревитализиращ масаж, който помага при активирането на микроциркулацията.

Ревитализираща вана (Абисин, Витамин F, Серамиди и производно на витамин Е)
Обогатена с Абисин, ревитлизиращата вана е перлата на перфектното преобразяване. Тя е идеален пример за емблематичното докосване на Керастаз, което подхранва, придавайки на косъма изключителна еластичност и мекота. Ревитализиращата вана почиства несъвършенствата по кожата на главата и омекотява косъма, за да придаде едно несравнимо копринено усещане.

Ревитализиращ крем: Изключителна комбинация за салоните от Абисин и Хайвер (Абисин, Витамин F, и производно на витамин Е)
Този продукт е с концентрация на най-голямо количество активни съставки, за да подхрани интензивно косата, от кожата на главата до връхчетата. Луксът и хипер-науката се комбинират в салоните, когато ценните качества на Абисин се срещнат с уникално ревитализиращите качества на концентрата от Миметичен хайвер. Смесени точно преди нанасянето от фризьора, за да запази целостта и свежестта на ценните активни съставки, ревитализиращият крем и перлите на миметичния хайвер се претопяват в една терапия, която действа като чудотворен еликсир за перфектно красива коса. Хроноложист предлага и ревитализиращ крем за домашна употреба, в който, за улеснение, ценните съставки Абисин и Миметичен хайвер са вече предварително смесени.



Олео Парфюм: Омагьосващото завършващо докосване, вдъхновено от луксозната парфюмерия. (Чаена роза, леки дървесни аромати, Мускус и Олео-екстракт от смирна)
Този първи аромат за коса от Керастаз завършва ритуала Хроноложист с вдъхновяващ, специален аромат, създаден от майстор-парфюмера Алберто Морияс. Работейки за първи път с олео-основа вместо алкохолна, този дизайнер-виртуоз представя съчетание от забележителни аромати с нотки на луксозни парфюми, чаена роза, светло дърво и мускус, хармонично съчетани с олео-екстракт от смирна. Последна стъпка в оформянето на косата, Олео-парфюмът Хроноложист придава блясък и мекота. Обгърната в чувствен аромат, косата е видимо подхранена и прекрасна.

More Hair