Следва

Какво гледахме тази седмица: Един "Урок" за живота

Монохромна нежност и DJ Diass в новия клип на Вяра Атова

Двамата от много време имат желание да работят заедно и бързо след срещата им се...

People of art преди 8 години

Колаборацията между красивата Вяра Атова и DJ Diass е вече факт.

Двамата от много време имат желание да работят заедно и бързо след срещата им се получава музикалното вдъхновение "Places Unknown", което е записано и завършено само за два дни, споделят самите те по повод песента.

Парчето, което правят е в Deep House жанр и е смел експеримент към по-алтернативното, и не толкова комерсиално денс звучене. Текстът, музиката и аранжиментът са дело на DJ Diass.

Във видеото Вяра отново ни впeчатлява с интересна визия и образ, който не сме виждали досега, благодарение на режисьора Георги Ангелов и екипа - Ева Серева - грим, Кристина Неделчева - коса и стил – модели от актуалната H&M By Night колекция, отговаряща на цялостното настроение в клипа.

Елементите, които са използвани във видеото като пост-продукция, за първи път се показват в български музикален видеоклип.

"Places Unknown" е пилотен сингъл и част от новия албум на DJ Diass - "Reset The World". Той се издава от италианския топ лейбъл за електронна музика 303Lovers, който ще разпространи песента и извън рамките на страната.

Вижте новото видео:



Повече за DJ Diass:




Пламен Василев (Diass) започва да миксира в началото на 12-годишна възраст. Неговите live сетове варират от Nu Disco / Indie Dance и Deep House до Tech House & Detroit Techno.

Иновативен и различен - музикалната селекция и индивидуално звучене на Diass са готови да разпалят кръвта във вените ви, и без съмнение ще запазите спомена за неговото парти.

Новатор на световната електронна сцена, DJ Diass многократно е доказал своите умения зад пулта в десетки клубове в България и гастроли в Египет, Русия, Холандия и Македония.

Повече за Вяра Атова:



До момента има шест издадени авторски сингъла, с видео клипове към всеки един от тях. Дебютната й авторска песен „The One” достига 4-то място в MTV World Chart Express и е първата българска песен излъчена в румънския музикален канал – Music 1.

Когато излиза „Нямам време”, която е в колаборация с Young BB Young, само за 2 дни достига повече от 100 000 гледания в портала Vbox7. След това с българска и английска версия се появява дуета й с Били Хлапето – „Един Миг”.

Следва сингълът „Тази Нощ”, а през пролетта на 2014, заедно с Боян Ковачев осъществиха съвместния си клип „Цифра време‘‘, който събра безброй овации не само на премиерата, а и в интернет пространството.

Последният проект „Тук и сега‘‘, заснет през август 2014 в морския Лозенец, съвсем за малко успя да се превърне в един от последните летни хитове за изминалото лято.

Изпълнителката може да се похвали с два ремикса от италанската диджей звезда Филипо Нарди, като единият от тях е на парчето „I Feel You‘‘, влязло в саунтрака на "Под Прикритие 4".

Скоро ще може да я видим и в новия сериал „Връзки‘‘, който ще се излъчва по БТВ от 03 юни

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра