Следва

Сериал, вдъхновен от истински случай в ефира на НОВА през юни

Петя Дикова изпуска любовта на живота си заради родителите си

Петя Дикова изпуска любовта на живота си заради родителите си

People of art преди 8 години

Петя Дикова наруши мълчанието си относно приятеля си, с който има връзка от две години. Пред bTV тя заяви, че е много щастлива от факта, че досега е успяла да запази връзката си в тайна.

Гаджето й е във Великобритания и двамата много пътуват. „Разстоянието никога не се преодолява. Живееш с надеждата, че той ще дойде тук. Защото аз никога няма да отида там. Той го знае”, заяви тв водещата.

„Представете си, че тръгна да гоня любовта на живота си, кариера... И изведнъж ми се обади мама и каже: „Не ми е добре, в четвъртък съм на лекар”. И аз какво, да й кажа: „Стискай, ще се прибера в петък”, обясни Петя.

Тя сподели, че е прекалено привързана към семейството си и дори да намери любовта на живота си, пак не би заминала. „Той е страхотен. Но аз няма да отида там”, заяви щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков.

Тя се допитва за съвети до Наталия Кобилкина, която я кара да промени това свое решение. „Тя ме съветва да отида там”, сподели Петя.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра