Следва

Balmain x H&M - как ще се издържи до 5-ти ноември?!

Men's Exhibit: Cos x Mr Porter, красота и функционалност

Най-новата лъскава колаборация в мъжкия моден свят е вече факт. Става въпрос за...

All fashion преди 8 години

Най-новата лъскава колаборация в мъжкия моден свят е вече факт. Става въпрос за луксозното онлайн пространство Mr Porter, част от Net-a-porter и шведския бранд Cos. Колекцията обхваща 23 основни елемента от мъжкия гардероб, необходими за летния сезон. Озаглавена е "The Modern Traveller" и включва основното за добър lifestyle, а именно ризи, връхни дрехи, обувки, принадлежности за път и красиво скроени спортни сака. Палитрата е предимно семпла, но напълно достатъчна за мъжкия гардероб - сиво, бургундско и тъмносиньо.

Говорители на брандовете споделят, че партньорството помежду им се заражда благодарение на сходните естетики на двата бранда - създаването на изчистени, съвременни елементи с фокус към класиката и загърбване на сезонните тенденции.



"За 'The Modern Traveller' искахме да създадем колекция, интерпретираща функционалност, независимо повода - колекция, в която красиво скроеният костюм може да те отведе от бизнес среща в Ню Йорк до откриване на арт галерия вечерта." - споделя старши байърът на Mr Porter Сам Лоббан.

Ключови елементи в линията са тренчът в цвят патладжан, шортите с конфети принт, тъмносинята weekend чанта, както и селекцията от ризи с къс ръкав. Цялата колекция Cos x Mr Porter може да бъде открита на mrporter.com а междувременно се наслаждаваме на красивите кадри от рекламната кампания.













More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.