Следва

@badlydrawnmodels e новата Instagram мания

Billboard Music Awards 2015: 7 любими момента

Снощи в Лос Анджелис бяха проведени наградите на известното американско списание за музика „Билборд“, легендарно със своите класации...

People of art преди 8 години

Снощи в Лос Анджелис бяха проведени наградите на известното американско списание за музика „Билборд“, легендарно със своите класации, в които всеки изпълнител мечтае да влезе. Както всяка година, така и тази, най-популярното специализирано издание измери успеха и популярността на съвременните музикални артисти и в рамките на зрелищно шоу оцени най-добрите сред тях. Billboard е едно от малкото места, на които оценката е съвкупно съставена на базата на сценични способности, взаимодействието с феновете, продажби, турнетата и популярност в социалните медии. 

По тези критерии Тейлър Суифт се оказа истинският победител на вечерта, и годината, като само за няколко часа  успя да се сдобие с цели осем нови статуетки.



25-годишната поп певица прибра награди за Най-добър артист, за Най-добър женски изпълнител, за Най-добър албум за "1989" и за Постижения на изпълнител. Тя отнесе и специален приз, гласуван от публиката, за което се отблагодари с премиерата на най-новия си сингъл „Bad Blood“.

„Това е толкова добра нощ“, каза Суифт, след като излезе на сцената, за да приеме една от многото награди, побеждавайки One Direction, Ариана Гранде, Сам Смит и Ед Шийрън.

"Рано тази сутрин гледах брат ми Остин как завършва Нотр Дам... за всеки, който се дипломира тази година ... това е за вас", заяви тя и вдигна статуетката си. "Това е един вид дипломиране за нас."

Не с една награда се сдоби и Сам Смит, който не присъстваше на шоуто, тъй като се възстановява след скорошна операция на гласните струни. Иги Азалия също получи три отличия, сред които за Най-добър рап изпълнител и Най-стриймван изпълнител.

Призът за Най-добра радио песен отиде при Джон Леджънд за песента “All of Me”, а Сам Смит пък прибра наградата за Най-добър изпълнител на радио песни.

Сред другите отличени бяха британската бойбанда One Direction, обявени за Най-добра група и Фарел Уилямс, който грабна и трите награди в категория R'n'B - за най-добър изпълнител, най-добра песен и най-добър албум.



В музикалното шоу звездите от висшата лига, които взеха участие бяха Марая Кери, Уиз Калифа, Бритни Спиърс, която представи новия си дует с Иги Азалия, както и рок групата Van Halen, която откри церемонията с изпълнение на хита си от 1984 г. Panama. Закриването на тричасовото събитие бе поверено пък на Кание Уест, освиркан по време на изпълнението си.

Ето 7-те момента, с които ще запомним тазгодишните награди!

Изпълнението на Бритни и Иги Азалия, което ни върна в 90-те

Dencia в ролята си на виртуален герой от паралелна реалност

Реакцията на Бритни при обявяването на Иги Азалия за най-добър рап изпълнител 


Кание Уест и освиркванията на публиката


Марая Kери представи "Infinity"

Емоционалното изпълнение на Уиз Калифа и Чарли Път, посветено на Пол Уокър



Разбира се, дългоочакваната премиера на Bad Blood, новото видео на Тейлър Суифт

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра