Следва

Светлина, камера, Кан! - Ден 3, 4 и 5

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Щом виждаме ужасяващи визии на събития като Met Gala и Оскарите, какво остава за музикалните награди Billboard?

All fashion преди 8 години

Музикалните награди и недопустимите грешки
Разочаровани сме, но не и изненадани. Щом виждаме ужасяващи визии на събития като Met Gala и Оскарите, какво остава за музикалните награди Billboard? Факт е, че малка част от музикалните звезди успяват да се облекат прилично, било то и с помощта на стилист, имайки предвид пъстрата им природа, която е сигурна, че знае и умее всичко. Бритни Спиърс, Рита Ора и Дженифър Лопес са обичайните заподозрени: едната дойде гола, както по принцип; втората приличаше на коледна украса; а третата си е просто Бритни. Нека видим...


Дженифър Лопес


Рита Ора


Dencia


Taraji P

Dash, собственият интернет магазин на клана Кардашиян







За пореден път обръщаме поглед към семейство Кардашиян. Действително започват да омръзват, но ежеседмично се намират да ни шокират събития около тях. Вече не сме сигурни дали проблемът е в техния телевизор или в този на многомилионната им фенска маса, която продължава да расте и да консумира по всевъзможни начини всички техни продукти. От секс записи, през реалити шоу, до линии дрехи и... дори собствени магазини.

Да, за незапознатите, кланът Кардашиян си имат собствени магазини на име „Dash" от 2010 година насам. Първият се намира в Ню Йорк и, изглежда, отпред непрестанно има тълпа верни фенове. Още от техните магазини могат да бъдат намерени в Ел Ей и Маями, а ние все по-често се чудим, за Бога, кой пазарува в тази мека на високите цени и неособено вдъхновяваща селекция мода. Добре  че основната клиентела се състои от туристи и тийнейджъри, защото трудно бихме преглътнали идеята за друга аудитория.

За щастие, на всички техни верни фенове отвъд Океана, брандът продължава да се разсраства, и от миналата седмица има и интернет магазин. Всеки има възможност да се възползва от предложенията – около 350 различни продукта, с доставки по света, 90 опции за език и 26 различни валути. Сериозно е!

Голяма част от предлаганите продукти са селекция в стил Кание, Ким и компания от различни американски брандове. Но най-интерeсното са собствените им артикули, вдъхновени, разбира се, от самите тях. Като например: прословутата „Selfish book", пълна със селфита на Ким; роман, написан от Кендъл и Кайли Дженър, който някак си сме пропуснали да прочетем, и чиито продажби досега показват, че дори собствените им фенове отказват да купят. И, разбира се, суитчър с имената на всички членове на фамилията.

Най-тъжното е, че не можем да виним Кардашиян-ите, че са го направили. Защо не, след като със сигурност ще има кой да купува и вероятно ще направят тонове пари и от това.

Тейлър Суифт! Наистина ли е толкова гореща?

Тейлър Суифт напоследък сякаш е навсякъде, тя има успешна музикална кариера, която й носи безброй награди, последните осем, от които спечелени на наградите Billboard, феновете са луди по нея, освен това русокосата фурия си е приятелка с някои от най-готините момичета в шоубизнеса в момента. 

Дотук всичко е добре, но с последната титла, с която я короноваха от списание Maxim, а именно “Най-горещата жена на годината”, няма как да ни съгласи. Определено не искаме да кажем, че чаровницата не е привлекателна, но тя по-скоро се вписва в образа на “съседското момиче”, отколкото на гореща дива. Фотосът, който от списанието са избрали за корица на въпросния брой, безспорно го доказва, така че спираме с коментарите дотук!

Опасна и секси, но дали?



Зоуи Кравиц е истински хамелеон и в последното й превъплащение я виждаме като опасна секси мацка във фотосесия за списание Complex. Идеята може и да е добра, но, за жалост, не можем да кажем същото за изпълнението.

На въпросните фотоси виждаме Зоуи, която се опитва да изглежда опасна и секси, но някак нещата не се получават. Позите са сковани, а изражението на дъщерята на Лени също не ни подкупва да я харесаме.
 
Като оставим настрана изпълнението на Кравиц във фотосесията, няма как да подминем и самите аутфити. Изборът им е скучен и предвидим. Латексови дрехи и високи ботуши? Остана ли изобщо звезда, която да не сме виждали облечена така в опит за провокативна сесия?


 
 

 

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.