Следва

АКСЕСОАРИТЕ на лято 2015! Всичко най-модерно, най-подробно

Светлина, камера, Кан! - Ден 3, 4 и 5

Трети, четвърти и пети ден в Кан си бяха истинска наслада за сетивата!

All fashion преди 8 години

Трети, четвърти и пети ден в Кан си бяха истинска наслада за сетивата!

Холивудските знаменитости минаваха един по един по червения килим, така сякаш го притежават, а ние събирахме впечатления цял уикенд, за да можем днес да сме готови с пълен списък от перфектно изглеждащи личности.

Една от дамите, които истински ни изненада в ден трети от фестивала в Кан, бе Черил Коул, облечена в елегантно творение Ralph & Russo. Без гръб, ефирна, с детайли, в които си способен само да се влюбиш, в цвят пепел от рози, тази рокля стоеше убийствено на спряганата за най-красива британка.

Ема Стоун също нямаше проблем да се нарече "the best dressed" в третата вечер на фестивала, изглеждайки просто прекрасно в черната рокля Oscar de la Renta в чудна комбинация с лачен чифт Christian Louboutin един път, и втори - в роклята Christian Dior Couture, която допълваше приказната й визия и вродена грация.

Леа Сейду, Рейчъл Уайз и Мари Жилен изглежда се бяха постарали за вечерта, но не колкото актрисата Наоми Уотс, която се появи с рокля Armani Prive в четвъртъта вечер на фестивала, за премиерата на драмата "Море от дървета". За разлика от филма, в който тя взима участие заедно с Матю Макконъхи, и който бе освиркан от публиката на форума, Наоми си спечели одобрението на модните критици с избора на тоалет.

Заветното "да" получиха още Джейн Фонда и роклята и в синьо от Atelier Versace, Ли Бинбин в прелестното създание на Zuhair Murad Couture, Сонам Капур в Ralph & Russo Couture, Натали Портман в Christian Dior Couture и Даян Крюгер в Prada.

В ден пети красотата и блясъка отново покориха жадните ни за мода сърца. Айшвария Рай направи първата си поява на фестивала, пристигaйки на премиерата на "Карол" в рокля Elie Saab, разбира се.

И не, че зелената прелест с прозрачни ивици не беше достатъчно добра, тя дори е сред най-добрите в селекцията ни, но сме длъжни да отбележем, че имайки предвид миналогодишните тоалети на принцеса Рай, с които тя направо ни отвя, този си беше като лек морски бриз.

Кейт Бланшет също не беше дала най-доброто от себе си, но пък роклята й Giles без презрамки беше чудесна за филмова премиера. В същия ден впечатлени бяхме още от Шарлот Казираги, която се беше спряла на рокля Gucci, Ерин О'Конър в убийствено червен тоалет от Ralph & Russo Couture, Наташа Поли в Atelier Versace, Попи Делевин в Burberry Prorsum и Руни Мара в Rochas. Като последната - американката, която стана известна с ролята си във филма "Мъжете, които мразеха жените", бе изровила истинско бижу от архивите на бранда, обличайки прозиведение в бяло и дантела от Olivier Theyskens, което е от колекцията му през 2005 година.

Виж още >>>

Светлина, камера, Кан! - Ден 1

Светлина, камера, Кан! - Ден 2

 

Анкета

Кой тоалет ви хареса най-много?

More All fashion