Следва

Дарина Пав­лова води Джордж Клуни у нас

@badlydrawnmodels e новата Instagram мания

Шон Райън е скъсан на приемните изпити в училище по изкуствата и от този момент се отказва да стане художник. 
Но пък има Instagram, @BadlyDrawnModels, където пуска собственоръчно нарисувани портрети...

People of art преди 8 години

Шон Райън е скъсан на приемните изпити в училище по изкуствата и от този момент се отказва да стане художник.
Но пък има Instagram, @BadlyDrawnModels, където пуска собственоръчно нарисувани портрети на топмодели, и вече има над 20 хиляди последователи - "неумението" да рисува се превръща в негов основен коз.

Абсолютна наслада от типа guilty pleasure, Instagram-а на Шон @BadlyDrawnModels всъщност започва с портрет на Ада Мартини, но се оказва, че това е само началото. Авторът на още няколко акаунта, сред които Badly Drawn Authors, Badly Drawn Rappers и Badly Drawn Footballers, стартира със страст в света на модата, и вече е трудно да се посочи име от тази вселена, което да не е попадало на страницата му.

По-късно към моделите се добавят и дизайнери, както и звезди, сред които портрети на Ким Кардашиян и Майли Сайръс. Междувременно нито един от героите в проекта няма забележки към "неприятните" изображения, по думите на самия художник.

Публикация за @BadlyDrawnModels се появи по-рано днес на сайта Dazed. И само за няколко часа числото на последователите на Шон Райън порасна с почти 2 000 души - до днес в социалната мрежа той бе следван от 18 000 човека.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра