Следва

Звездно стълпотворение в новото видео на Тейлър Суифт

Дарина Пав­лова води Джордж Клуни у нас

Дарина Пав­лова води Джордж Клуни у нас

People of art преди 8 години

Финалът на “Бъл­гария търси талант” е на 31 май, а вероятността специалните гости на шоуто да са от Холивуд е повече от сериозна, пише “Мо­­ни­тор”.

Ден по-рано рожден ден на родна земя ще полее Дарина Пав­лова.

От "24 часа" припомнят, че Силвестър Сталоун се ползва с абонамент за фестивала на бг киното, който Павлова организира ежегодно на италианския о-в Иския. Покрай поредицата си за RAI 2 “Бленувайки Италия” Дарина осъмна сред декорите на “Непо­бе­димите 3” в “Ню Бояна” и изповяда пред камера приятелите си Антонио Бандерас, Мел Гибсън и Уесли Снайпс. Част от близкото й обкръжение е й Салма Хайек, заради чиято премиера Павлова се разходи до Кан миналата седмицата. Най-ухажвани за присъствие на рождения й ден обаче са Джордж Клуни и съпругата му Амал Аламудин. Пос­ледната бе шаферка на доведената дъщеря на Дарина - Венцислава, която миналото лято се омъжи за рекламния бос Тарик Микнас. Ад­­вокатката е негова братовчедка, а за да присъстват на сватбата с Клуни прекъснаха приготовленията за собствената си венчавка. Очаква се след личния празник на Павлова носителя на “Оскар” и половинката му да уважат и финала на “България търси талант”.

Между­вре­мен­но своя дебют зад съдийската скамейка на шоуто в неделя направи Деси Добрева. Певицата сравни завръщането си във формат на Слави Трифонов с прибиране у дома. “Все едно сме започнали едно изречение преди 10 години и сега го довършваме. Много топли отношения успяхме да запазим”, обясни блондинката. Тя изпитала мигновени симпатии към Дарина Павлова, с която се запознала в бекстейджа на шоуто, секунди преди живия ефир в неделя. С бизнес дамата завъртели поредни брейнсторминг на тема модни тенденции с водещата Мария Силвестър. Публиката в залата пък използвала всяка рекламна пауза, за да се щракне с Деси. Изхождайки от тезата, че липсата на очаквания спестява много разочарования, тя обясни, че няма твърд стереотип за победителя в “България търси талант”.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра