Следва

Fashion Battle: Свят от деним

Men’s Exhibit: Лято ала Дейвид Ганди за Marks & Spencer

Marks & Spencer обявиха следващата си колаборация с Дейвид Ганди...

All fashion преди 8 години

Marks & Spencer обявиха следващата си колаборация с Дейвид Ганди - специална серия от бански костюми. След глобалния успех на колекцията му с бельо за марката, сега популярният мъжки супер модел слага подписа си на осем модела бански, които се очаква да бъдат пусната онлайн в над 100 магазина по света в началото на юни.

За това свое начинание, Ганди споделя: "Колекцията с бельо беше наистина добре приета, следователно пускането на нова, този път с бански, изглеждаше като следващата естествена стъпка. По-късите шорти и новият силует, който въведохме в бельото, стана много популярен, така че реших да го използвам също и при банските костюми. Така създадохме колекция с дрехи, които можете да носите в басейна, покрай него или като ежедневно облекло за лятото. Бях вдъхновен от снимки на холивудски звезди, облечени в красиво изработени бански костюми през 60-те години, и от любовта ми към шивашкия занаят, която е "виновна" за детайлите, като странични регулатори и контрастиращи копчета.”

Дейвид Ганди работи в тясно сътрудничество с експертите на M & S в плажното облекло, за да разработи колекцията от осем броя шорти в няколко нюанса на синьото - тъмно, светло, кобалтово и морско, освен морските тонове виждаме модели в оранжево, червено и черно и всичко това за по £25 чифта.




 

 

More All fashion