Следва

Светлина, камера, Кан! - Ден 6

Fashion Battle: Свят от деним

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена първоначално Fashion battle, първо...

Shopping преди 8 години

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена първоначално Fashion battle, първо опитоми есента, а отскоро е Fashion battle - spring wardrobe planning, и продължава и днес, като поставя един срещу друг по двама от модните ни редактори, които се съревновават да изберат най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от пролетно-летните предложения, съчетавайки личното творчество, това божествено и разтегливо понятие, с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е вдъхновен от новия прочит на вечната класика - панталонът от деним, който някак няма как да излезе от гардероба ни независимо от сезона.

И двата избора днес са от ViewSofia Shop. Вижте: 

МИРЕЛА



Забавното в модата е, че можем да експериментираме с нея и днес да сме едни, а утре съвсем други. Затова смело се вкускаме в експерименти и намираме новото си “Аз” за деня. То е много градско, много ъндърграунд, носи любимите кецове и шапка с права козирка от гардероба на гаджето. Всичко това в комбинация със страхотни светли boyfriend джинси от Cheap Monday, които си взимам бързо и лесно от View Sofia Shop. За да прави компания на настроението ми си пускам “Like a boy” на Сиара, която може и да е малко позабравена, но е в същия тон с днешната смела визия.

viewsofia.com/shop

ГАБРИЕЛА



Класиката не винаги е скучна. Тя е проява на блаженство, нежно и любовно, подтикващо с гъдел към нещо ново. В ролята днес влизат черните джинси Levi's, които подават ръка на монохромната, опушена в лукс визия. Запазвам тона мрачен, но същевременно приятен с обемни форми от коприна, изящни сатенени сандали и наситена целувка по устните в цвят марсала.

viewsofia.com/shop

Анкета

Koй от двата деним панталона ти харесва повече?

More Shopping