Следва

Животът над 45 - Миуча Прада разкри тайната на младостта

Светлина, камера, Кан! - Ден 6

null

All fashion преди 8 години

Вече сме по средата на фестивала в Кан и сякаш имаме леки наблюдения затова кои са тазгодишните фаворити на публиката, а и на журито.

Carol, Amy, Tale of Tales и Son of Saul са филмите, които до този момент привлякоха интереса на присъстващите, което е добър знак за селекцията, в която влизат още доста силни заглавия, които предстоят да бъдат видени.

Разбира се, със "Златна палма" ще се сдобият само най-добрите, като до момента, в който ще се състои връчването й, а по-конкретно на 24 май, ние ще продължаваме да следим изкъсо най-очарователните присъствия на червения килим.

От ден шести на фестивала сме селектирали имена, сред които Лили Доналдсън, Шарлот ле Бон и Мелани Лоран, перфектни до последния детайл, а отдолу сме дали нагледен пример затова как не бива човек да се поддава на блясъка и ексцентричността с Ева Лонгория, която се появи преди премиерата на анимационния филм "Отвътре навън" в сребриста рокля с прозрачна дантела от двете страни на тялото, под която явно нямаше бельо. Актрисата все пак запази благоприличие, защото отпред и отзад роклята беше съвсем плътна, но това съвсем не ни се стори достатъчно, за да я запишем сред отличниците долу. Точно там е и нашата анкета, в която можеш да гласуваш за любима визия...

Анкета

Кой тоалет ви хареса най-много?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.