Следва

Световен театър в София

Повече от 300 музиканти ще озвучават на живо „Двете Кули“

Точно 7 месеца ни делят от втората част на зрелищния спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT – ДВЕТЕ КУЛИ. 

Events преди 8 години

Точно 7 месеца ни делят от втората част на зрелищния спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT – ДВЕТЕ КУЛИ. В музикално-филмовото приключение на 19 декември отново ще ни отведат музикантите от симфоничния оркестър, смесен и детски хор на БНР, но в разширен състав. Така година след премиерата на първата част от трилогията, на 19 декември 2015 на сцената на Арена Армеец ще видим повече от 300 музиканти. Наситен с още по-зрелищни бойни сцени, ДВЕТЕ КУЛИ е създаден за формата филм-концерт. С още повече чудати инструменти, солисти и спиращи дъха сцени, преживяването на 19 декември обещава да бъде още по-впечатляващо за всички сетива.

Втората част от трилогията „Властелинът на пръстените“ – ДВЕТЕ КУЛИ в LIVE формат ще бъде премиерна за Източна Европа. След грандиозния успех на „Задругата на пръстена“, която беше видяна от близо 10 000 зрители от България, Сърбия, Македония, Турция и Гърция, организаторите обещават още по-голямо зрелище на 19 декември в зала Арена Армеец. Заедно с музикантите от съставите на БНР на сцената очакваме да излязат едни от най-големите имена на филмовата музика днес, чиито имена ще разберем скоро.

За милионите фенове по света, филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне. Нито музиката. За разлика от киното в зала или вкъщи, обаче, на 19 декември в зала „Арена Армеец” българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията „Lord of the Rings in Concert: ДВЕТЕ КУЛИ”.

Билети на цени от 60 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително и на 51 бензиностанции OMV.

More from View Sofia

Пианистът Деян Илиич от Eyot с турне в концертните пространства на БНР в Благоевград, София и Пловдив

All About Life преди 4 години

На 14, 15 и 16 май един от водещите джаз пианисти на Балканите – Деян Илиич – пристига у нас по покана на фестивала „Аларма Пънк Джаз“ на БНР, за да представи програмата от новия си солов албум Dyad (Metropolis Records, 2019) съответно в Голямото концертно студио на Радио Благоевград, в Първо студио на БНР в София и на „Камерна сцена Пловдив“ в Радио Пловдив.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?