Следва

Уникален проект обединява различните видове изкуства в НДК

Patrick Bodmer от M.A.N.D.Y. гостува на поредния Takeover

Немската звезда свири в Room 2 на 23 май...

Music преди 8 години

TAKEOVER продължава традицията да представя едни от най-интересните имена на съвременната електронна сцена с предстоящото гостуване на PATRICK BODMER от M.A.N.D.Y. – едната половина от суперуспешното дуо в основата на популярния лейбъл Get Physical. Немският диджей ще свири в Room 2 на YALTA CLUB на 23 март.

M.A.N.D.Y. е многозначителният акроним за проекта на приятелите от детинство Philipp Jung и Patrick Bodmer, създатели на уникална ниша в модерната електроника със своята завидна способност да селектират и издават качествена продукция за танцуване, която стои в основата на супеуспешния лейбъл Get Physical. Възходът му се дължи на вдъхновяващото музикално сътрудничество между M.A.N.D.Y., Booka Shade и DJ T., което се ражда първоначално във Франфурт и се развива стремглаво в Берлин с поредица от индивидуални и общи издания, които предизвикват интереса на специализираната публика и по-масовата електронна сцена. M.A.N.D.Y. печели публиката със своята романтична душа, техническа виртуозност и сериозна склонност да флиртува еднакво добре с електрохауса, филтрираното диско и интелигентното техно.

Дуото е автор на огромния хит Body Language от 2005 и една от най-успешните миксирани компилации за Fabric три години по-късно, която циментира репутацията им на едни от най-добрите селекционери в този стил. Помним ги и от изключителната компилация за Renaissance през 2009, описана от Resident Advisor като "зрялост, интелект и последователност... все рядко срещани неща напоследък." Philipp и Patrick знаят как да провокират съзнанието и телата на своите фенове брилянтни сетове, впечатляващо возиално представяне и още по-запомнящи се компилации като десетата част на Body Language от 2011. Богато въображение и запомнящ се звук на M.A.N.D.Y. разчитат изцяло на непрекъснатото преоткриване, пулсиращи бийтове и впечатляващи светлини. В дъното, както обикновено, стои музиката.

Билетите за събитието струват 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg или на място в YALTA CLUB. Възползвайте се от възможността да си закупите клубна карта TAKEOVER, която струва 80 лева и ви осигурява достъп до всички партита от поредицата до края на 2015 година.

More Music