Следва

We love: Риана за Dior Secret Garden IV

Б като Библия, Б като Блог

Харесва ни да мислим, че можем да имаме модно влияние в живота на мъжа до нас...

All fashion преди 8 години

Кое избираш?

Страшно любопитен проект, сред любимите ни, който поставя един срещу друг два интересни, много модерни и красиви предмета. В случая във виртуалната битка за твоето сърце се борят красиви фешън одежди и части от интериорния дизайн, които развихрят въображението в една нова творческа среда. А ти кое от тях избираш?


elementsofstyleblog.com

Изоставена любов







Подобни по вид надписи могат да бъдат видяни на всяко парти или рожден ден, изписвайки повода, името на празнуващия или пожеланието на всички останали върху някоя стена, но какво ли би станало, ако променим събитийния им характер и погледнем на тях с други очи?

Отговорът на този въпрос ни дава авторът на проекта "Изоставена любов", Peyton Fulford, който събира мисли, записи от дневниците и текстови съобщения на реални хора от цял свят в своя Tumblr профил, след което собственоръчно ги изписва, режейки от цветната хартия всяка буква, и поставя на фасадите на изоставени сгради, за да придобият те по-различен и дълбок смисъл, изваден от контекста на казаното. 

missmoss.co.za

Подаръци за него



Едва ли има момиче, което да не полудява мъничко, даже понякога и повече, когато трябва да избира перфектния подарък за този по-специален мъж в живота. Точно тук на помощ отново ни идват модните блогъри, в които се вглеждаме, за да изберем най-яките и модни подаръци. Харесва ни да мислим, че можем да имаме модно влияние в живота на мъжа до нас, затова му избираме страхотна риза с детайли, като тази в синьо от снимките, или мекичкия шал на Barbour, който винаги е страхотен завършек на неговия аутфит. 

framboisefashion.com

В дъждовен следобед



 

Свикнахме следобедно да се изсипват поройни дъждове и няма нищо лошо в тях, ако те ни дават още една причина да се скрием в някое уютно мъничко местенце с приятна компания, където търпеливо да изчакаме бурята да отмине, докато се наслаждаваме на чаша ароматен чай, допълнен от някое сладко изкушение. 

Точно от тези вълшебни места е и това, което виждаме на фотосите, нарича се The Dessert Club, намира се в Ню Йорк и ни впечатлява със спокойствието и с вниманието към всички малки детайли. Прекрасните снимки ни вдъхновяват да излезем по улиците на красивия ни пролетен град и да открием нашето специално място, защото със сигурност го има там, скрито сред безбройните кокетни заведения.

eggcanvas.me

Точно 10 и напълно задължителни

Определено смятаме, че модата и личният стил са въпрос на експериментиране и търсене, но все пак се оказва, че има няколко неща, които са абсолютно задължителни за един страхотен градски стил. Ето ги и нашите десет атрибута, които, ако нямаш, трябва да добавиш в гардероба си.

Чифт черни високи обувки


Няма нито един гардероб в света, който да може да функционира правилно без чифт класически черни обувки. Не е нужно да ги носиш всеки ден, но ще се учудиш колко често ще си благодарна, че ги имаш.
 
Голяма чанта в неутрален тон


Една луксозна чанта в класически нюанс винаги прави чудеса, без значение как я комбинираме.

Специален аромат



 

Да имаш характерен личен аромат е задължително, защото всеки път, когато някой го усети някъде ще си мисли за теб. 

Черни панталони


Независимо дали си момиче с кариера или не, чифт черни панталони ще ти свършат страхотна работа. 

Хубав часовник



Часовникът е от аксесоарите, които могат да се превърнат в красива инвестиция за цял живот.

Чифт обеци с диаманти

Казват, че диамантите са най-добрият приятел на жената и ние наистина сме склонни да повярваме в тази максима.

Кашмирено палто

Мекото кашмирено палто в неутрален цвят ще добави доза стил към всички зимни визии. 

Любимо място в света


Какво може да бъде по-добро от едно наистина специално място?

Рокля на принцеса



 
Поне веднъж в живота си всяко момиче трябва да се превърне в истинска принцеса!
 
Продукти за красота

Важно е да намерим правилните козметични продукти, които обичаме и искаме да използваме дълго.

fashion-soup.com

More All fashion