Следва

Колекциите Resort 2016: Christian Dior на Френската Ривиера

Световните дизайнери нарисуваха сватбената рокля на Лейди Гага

Водещи световни дизайнери си представиха как би изглеждала роклята за сватбата на Лейди Гаги с американския актьор Тейлър Кини, ако те самите бяха авторите й...

All fashion преди 8 години

*Karl Lagerfeld за Chanel

Помолени от портала WWD, водещи световни дизайнери си представиха как би изглеждала роклята за сватбата на Лейди Гага с американския актьор Тейлър Кини, ако те самите бяха авторите й.

Невероятно зрелищни ескизи на сватбената рокля за най-епатажното присъствие на световната поп-сцена, представят Карл Лагерфелд, Албер Елбаз, Дона Каран, Алберта Ферети, Виктор и Ролф и много други. Така че определено Гага ще има от какво да избира - от Diane von Furstenberg до H&M. Остава само да се разбере към кого все пак ще се ориентира изборът на невестата.

Твърде вероятно е, с цел да угоди на феновете си, певицата да се спре на родната си дизайнерка Betsey Johnson, но докато целта е да се понрави на родителите на младоженеца, все пак да каже "да" на Alexander Wang for Balenciaga.

Какъвто и да е тоалета, Гага категорично вече определи за кого ще се докара на сватбата: «Това ще е само и изцяло за Тейлър», — коментира бъдещата булка.

Donna Karan

Rebecca Minkoff

Sonia Rykiel



H&M

Alberta Ferretti

Viktor & Rolf

Diane von Furstenberg


Francisco Costa за Calvin Klein Collection

 


Betsey Johnson


Carol Lim и Humberto Leon за Opening Ceremony



Alexander Wang за Balenciaga

Monique Lhuillier


Alber Elbaz за Lanvin


Antonio Marras

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.