Следва

Гангстерски рап в Универсиада

Сутрин в 7 точно със Златка Райкова

Златка е секси, руса, скандална и особено добре се справя с умението, на което мнозина се чудят, но малцина притежават...

People of art преди 15 години

Защо Златка?
Защото…

Златка е секси, руса, скандална и особено добре се справя с умението, на което мнозина се чудят, но малцина притежават – да предизвиква общественото внимание. Тя е на маса корици, на къде що има лъскав купон, даже и по телевизията.

Защо не, впрочем, та тя е случилият се обществено-социален модел – млада жена от провинцията, превърнала се в истинска звезда - нахална, млада, красива, известна, обезпечена и с висока търговска стойност.

Въплътената момичешка мечта – руса, пищна, харесвана и показвана, придружена от яки и апетитни мъже.

Златка нашумя преди две години, когато се окичи с титлата Playmate на списание Playboy. Оттогава до днес тя, като китайска капка, упорито, неусетно и непрекъснато налага името и визията си на жадната за скандали аудитория.
Любопитни как се случва мечтата на живо, позвънихме на Златка и я помолихме да заснемем деня й – как, с кого и в каква последователност преминава един ден на една звезда от родна величина.





Приказките за съвременните Пепеляшки започват по обяд. В 12 – 1 на обяд Златка излиза да разходи кученцето си - Пухчо. Пояснява, че не може да го разхожда всеки ден, защото често я няма. Не питаме, кой извежда домашния любимец, докато собственичката му отсъства.








След домашното задължение, блестяща в лазурен анцуг и с перфектна фризура, Златка се отправя към фитнес салона за редовната си тренировка. По бокс. Заниманието продължава около час и има видимо тонизиращ резултат.





Следва дискретен обяд, включващ салата от зеле и моркови и телешко с грах. Златка ни казва, че не пази диети, освен преди фотосесия, и сигурно е така.





Излизаме от фитнеса, ние в стария, Златка – в нов аутфит и се отправяме към меката на всяка красива жена – фризьорския салон. Лазурният анцуг е изчезнал и на негово място е поставена стегната, красива и много къса черна рокля с метални пластини по врата и в средата, която ясно доказва защо пред нас стои истинска сексбомба. Не подобава на една сексбомба да носи връхна дреха през зимата, и разбира се, Златка също няма.





В салона началото е поставено с мазен масаж на лице и деколте.





Последван от маникюр (кратко колебание между розов и оранжев цвят) и сешоар.





Прическата е предвидима, но доста добра – хубав и равен рус цвят, хубава подстрижка, обем.

В пълния си блясък и придружена от гаджето си, самбиста Благой Иванов, Златка ни казва „Довиждане” и се отправя към мола, където има да купи някой неща за отпътуването си за Корея. Мъжът на сърцето й ще е треньор там за месец, а хубавата му приятелка ще го придружава.

Нека му завиждат!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра