Следва

Шеф Манчев изправен пред нова мениджърска и кулинарна драма

Men's exhibit: Том Харди разголва тяло и душа за DETAILS

Том Харди краси последния брой на списание „Details" с интервю и секси фотоси. Актьорът безсрамно ни съблъзнява с огромните си мускули и многото си татуси, докато позира по шорти и боксови ръкавици...

People of art преди 8 години

Том Харди краси последния брой на списание „Details" с интервю и секси фотоси. Актьорът безсрамно ни съблъзнява с огромните си мускули и многото си татуси, докато позира по шорти и боксови ръкавици.

37-годишният британец е известен с ролите си на жилав мъжага във филми като „Беззаконие", „Бронсън" и още доста други, а последният е „Лудия Макс: Пътят на яростта", където си партнира със зашеметяващата Чарлийз Терон. След 30-годишно отсъствие, четвъртата част на апокалиптичната поредица, режисирана от Джордж Милър, се завърна на големия екран с прожекцията си на фестивала в Кан.

В интервюто за „Details", Том Харди показва и нежната си страна, като разказва за детството си, бащинството, какво го плаши, духовността и още. Признава, че купува на 7-годишния си син играчките, които самият той иска, споделя за любовта си към кучетата и ни позволява да надзърнем в живота му отвъд прожекторите. Британецът показва, че освен секси тяло има още какво да сподели, но все пак ние се наслаждаваме на даденостите му на кадрите от прилежащата фотосесия.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра