Men's exhibit: Том Харди разголва тяло и душа за DETAILS

Том Харди краси последния брой на списание „Details" с интервю и секси фотоси. Актьорът безсрамно ни съблъзнява с огромните си мускули и многото си татуси, докато позира по шорти и боксови ръкавици...

Том Харди краси последния брой на списание „Details" с интервю и секси фотоси. Актьорът безсрамно ни съблъзнява с огромните си мускули и многото си татуси, докато позира по шорти и боксови ръкавици.

37-годишният британец е известен с ролите си на жилав мъжага във филми като „Беззаконие", „Бронсън" и още доста други, а последният е „Лудия Макс: Пътят на яростта", където си партнира със зашеметяващата Чарлийз Терон. След 30-годишно отсъствие, четвъртата част на апокалиптичната поредица, режисирана от Джордж Милър, се завърна на големия екран с прожекцията си на фестивала в Кан.

В интервюто за „Details", Том Харди показва и нежната си страна, като разказва за детството си, бащинството, какво го плаши, духовността и още. Признава, че купува на 7-годишния си син играчките, които самият той иска, споделя за любовта си към кучетата и ни позволява да надзърнем в живота му отвъд прожекторите. Британецът показва, че освен секси тяло има още какво да сподели, но все пак ние се наслаждаваме на даденостите му на кадрите от прилежащата фотосесия.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.