Следва

Майски находки за всеки джоб - 30 красоти под 150 лева

Светлина, камера, Кан! - Ден 7 и 8

На седмия ден на 68-ия филмов фестивал в Кан, беше ред на точно двама именити режисьори, за да представят филмите си...

All fashion преди 8 години

На седмия ден на 68-ия филмов фестивал в Кан, беше ред на точно двама именити режисьори, за да представят филмите си. Става въпрос за канадецът Дени Вилньов, който показа „Sicario”, един от най-очакваните филми тази година, не само заради това, че следва повече от страхотната му серия, включваща „Incendies”, „Prisoners” и „Enemy”, а и заради великолепния каст, включващ Емили Блънт, Джош Бролин и Бенисио дел Торо; и Валери Донзели, който запозна журито и публиката с "Marguerite & Julien".

Въпреки овациите, които обраха и двамата за работите си и всички положителни емоции съпътстващи участието им на фестивала, денят бе ознаменуван с лек скандал по повод това, че организаторите на феста са забранили по червения килим да минават жени, които носят ниски обувки. Според слуховете, редица дами на средна възраст не били допуснати на премиерата на филма "Carol", защото носели обувки с плоски подметки. По този повод Дени Вилньов дори се пошегува, че в знак на протест той, Бенисио дел Торо и Джош Бролин ще носят обувки с високи токчета на премиерата на собствената си лента.

Е, те, разбира се, не го направиха, но за сметка на тях редица очарователни дами се извисиха няколко сантиметра над земята, за да минат под светлините на прожекторите. Сред най-добре представилите се, чисто стилистично, в този ден бяха Емили Блънт, Кейт Бланшет, Айшвария Рай, Арая Алберта Харчат, Електра Роселини Видеман и Ниевес Алварес.

В осмия ден ден на фестивала, както обикновено, бяхме изненадани от мнозина добре изглеждащи жени, които пристигнаха, за да изгледат приказния и оптимистичен филм „Младост”, посветен на отминаващото време, на италианския режисьор Паоло Сорентино.

Филмът определено разбуни страстите, разделяйки хората на такива, които смятат, че това е забавен, философски и вълнуващ филм, който е сериозен претендент за отличията, и други, които не намират лентата за чак толкова впечатляваща.

Въпреки двуполюсните мнение за "Младост", такива нямаше по повод това кои са най-добре изглеждащите звезди на вечерта.

Точно седем дами, а именно Айшвария Рай, отново, Изабел Гулар, Джоан Смолс, Карли Клос, Ники Рийд, Рейчъл Уайз и Джу Парк, успяха да влязат в нашия списък, който ежедневно расте и така ще е до самия край на фестивала, а именно 23 май.

Насладете им се и вие в галерията горе, след което гласувайте за най-красивата сред тях в анкетата ни долу.

 

Анкета

Кой тоалет ви хареса най-много?

More All fashion