Следва

Диана Гунева от "Една от 8": Вкусът на надеждата е сладък

Петъчна доза секс: Един смугъл красавец, или Майкъл Хюсман

Може и още да не знаете името му, но със сигурност сте срещали все някъде красивия лик с небрежна брада и сини очи на Майкъл Хюсман...

Други преди 8 години

Може и още да не знаете името му, но със сигурност сте срещали все някъде красивия лик с небрежна брада и сини очи на Майкъл Хюсман.

След като стартира кариерата си на актьор в Холандия, където Майкъл е роден и израства, той печели първата си голяма роля в “Treme” на HBO през 2010 година, където играе измъчения уличен музикант Сони. Оттам кариерата на Хюсман бързо тръгва нагоре и през 2012 година изиграва Лиам МакГинис, харизматичният продуцент, който ухажва Райна Джеймс (Кони Бритън) в Nashville. 2014 обаче, се оказва неговата година, защото той е поканен да замени Ed Skrein като Дарио Нахарис, войникът със слабост към Денерис Таргариен (Емилия Кларк), в култовия сериал "Игра на тронове".

Това не е единствената красива жена, до която той има достъп, именно Майкъл е мистериозният мъж, който печели сърцето на Жизел Бюндхен и я дарява с няколко страстни целувки на финала във филма на Баз Лурман за Chanel No.5. Малко след това от неговия чар е запленена и Блейк Лайвли във “Вечната Аделайн”, където, да си признаем, не само тя се влюбва в него.

И точно поради този факт днес си подаряваме цяла галерия с негови снимки, които да гледаме колкото си искаме и когато решим. Споделяме това вълнение и с теб!

 

More Други