Следва

Петте любими парчета на група PSS

Нина Добрев, историята на една емигрантка

Нина Добрев, историята на една емигрантка

People of art преди 8 години

Родена в София през 1989-а - годината, в която пада комунистическия режим в България, Нина от малка свиква да преодолява граници.
Нина Добрев лети за Северна Америка, когато е на 2 годинки. Тя пътува с майка си и по-големия си брат Алекс. Тримата тръпнат в очакване да срещнат в Торонто главата на семейството Камен, разказват от списание "Self".

Излизайки от армията, Камен веднага се отправя към чужбина. Той заминава една година преди семейството си, за да подсигури работа и достатъчно пари преди пристигането им. В началото доставя пица и работи на бензиностанция, разказват колегите от dir.bg.

"Мама премина границата, за да го срещне на Ниагарския водопад с един куфар и по едно дете във всяка ръка", разказва Нина - "От родителите си се научих на много труд".

Актрисата помни как сама е приготвяла храната си за училище, защото майка й работела на няколо места едновременно - като рецепционистка, продавачка на дрехи и т. н. В това време баща й учел компютърно инженерство.

На 10 години Нина се занимава с гимнастика и има шанс за световна кариера. Тя обаче избира актьорството и започва да ходи на кастинги. На път за прослушванията Нина се вози в метрото, а след това сменя четири различни автобуса. Първият й пробив в телевизията идва през 2006 г. По-късно ролята й в сериала "Дневниците на вампира" я прави популярна в цял свят.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра