Следва

Секси всесезонки

Street Style вдъхновения... Елегантни и очарователни, кюлоти!

Както вече уточнихме още през април, този сезон ще се носят кюлоти! Те се завръщат по подиумите на...

Street Style преди 8 години

Както вече уточнихме още през април, този сезон ще се носят кюлоти! Те се завръщат по подиумите на дефилетата на Jil Sander, Gucci, Hermès и други, а оттам – право на улицата!

На пръв поглед тясно приложими, тези перфектни за лятото панталони могат да бъдат носени в ежедневието и да ни правят страхотно елегантни и все пак някак небрежни със своята истински удобна, свободна кройка.

При кюлотите е съществено е да вземаме под внимание пропорциите, тежестта и обема, за да не скъсят визуално краката ни. Дължина е над глезена или дори по-къса. Обувките - истински на фокус, така че с кюлотите е шансът ни да покажем перфектно изглеждащите ни летни попадения, които могат да бъдат високи сандали, mules, стилето. Някои модели могат да бъдат съчетани и с пантофки, ниски сандали или дори спортни кецове и чехли, но с повишено внимание. По отношение на топа се придържаме към правилата, които спазваме, обличайки миди пола – свободен или тесен, но прибран, а може да бъде и къс.

След като уточнихме основните правила при носенето им, сме убедени, че кюлотите с лекота могат да изглеждат истински чаровни, женствени, елегантни.

Следващите кадри на красиво носещи се с тях стилни икони вдъхновиха нас, бъдете вдъхновение и вие!






































 

More Street Style