Следва

Седма от осем! Пролетните прически от подиума - стъпка по стъпка

Pretty in the City: Надежда

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш...

Beauty News преди 8 години

Любима и красива, София кипи от живот всеки ден, час и минута. Наоколо крачат млади, модерни, нежни и вдъхновяващи момичета и жени, които ти се иска да целунеш, и щеше, ако беше дете. Но понеже си пораснал, поне можеш да направиш свои приятелки.

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова и стартираме нашата нова рубрика, в която ще показваме наши, софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Ще ги молим да ни говорят за нещата от живота и главно за красотата, защото на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота. 

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! 

Миналата седмица поговорихме за красота с Мартина, а днес Pretty in The City  в София е Надежда!

Годините й се луди, ако вярваме на собствените й думи, а хобито й е да пътува назад във времето. Е, не буквално, разбира се, а ровейки се в антиквариати. Такива, в които може да намери вещи с душа и история, а след това да реставрира, така че да запази духа им и да им позволи да живеят.

Освен с тези съкровища, Надежда се занимава още с мода и творчесто, истинска нирвана, чрез която отделя части от душата си. Вече дори е започнала "обратното броене" до стартирането на първия си самостоятелен проект. Обещала ни е първо на нас да разкаже за него, а дотогава ние я питаме за някои други красиви неща...

Аз съм...
Надежда.

Очите ми...
са пиещи света! И вечно жадни за красивото в живота. Като всичко деликатно, изискват внимание и грижа- ползвам хидратиращ гел за околоочен контур и очна линия Super Liner Perfect Slim на L'Oreal .



Косата ми... е дива..., и жива. Сега съм във фазата на дългите, женствени коси... Свободно и небрежно разпилени или стегнато прибрани в опашка... Косите (и прическата) на една жена разказват какво е нейното светоусещане в момента, без да е необходимо тя да казва и дума... Те имат свой език!

Устните ми... обичат усмивки /усмихва ни се широко/ и затова ги глезя с балсами, nude и нежни цветове червила. Когато се чувствам фатална, личи и по тях.



Стилът за мен е... страст, характер, душевност, индивидуалност, фантазия, харизма - всичко това, но обвито в материя, скроено и съчетано така, че да се „роди" цялостният ти образ пред света!

В модата се вдъхновявам от... смелостта във всичките й форми, хората, с които се разминавам по улиците, модните блогове, песен, филм, преживяна емоция...



Роклята е... scent of a woman.

Панталонът е... Свобода. Комфорт. Висока талия. Момичешки флирт с ежедневието в нашия mеn's world.

Аксесоарите са... поезията на модата!



Парфюмът е... вълшебство, което подарява (и пробужда) спомени. (Untitled) на Maison Martin Margiela в този момент.

Ритуалът ми за красота... филм на Фелини + чаша хубаво вино = Аз, презаредена и разхубавена!



Чувствам се pretty... когато се оглеждам в очите Му.

Ако бях city щях да съм... Roma. Roma Aeterna.



Следващата седмица в рубриката, която се осъществява с красивата подкрепа на Maybeline NY, ще ви покажем Лора. Още една градска красавица, след която ще се обърнем с удоволствие...

 


 

More Beauty News