Седма от осем! Пролетните прически от подиума - стъпка по стъпка

Ниска опашка с небрежно обръщанет косачното място. С обем, който обича страните ни, с цвят, който харесва тена ни, с форма, която прави нещата красиви..

Мечтаем за коса на точното място. С обем, който обича страните ни, с цвят, който харесва тена ни, с форма, която прави нещата красиви.

Искаме я при това лесна, с 5 движения, и с гарантирано добър изход от опита. И модерна, много модерна.

Заданието звучи комплицирано, обаче не е. Особено ако имаш добър пътеводител под мишница. В случая за такъв ни служат дефилетата и най-модерните прически на Пролет 2015, от една страна, и топ-фризьорите на София, от друга, до които се допитахме как точно да направим косите, които ни харесват, лесно, сръчно, бодро и добре. При това - дословно!

Ще ви представим 8 емблематични пролетни фризури, в които трудно устояваш да не се влюбиш. Всичките - от ревютата на най-добрите. И всичките - готови да се борят за титлата най-добра. Разбира се, това ще го определите самите вие, чрез гласуване, съвсем в края на май, когато ще изявите вашия единствен победител, пръв сред равни. Ще има и прекрасна награда за един от гласувалите, но дотогава просто следете нашата поредица за чиста доза вдъхновение.

Дотук представихме шест визии:

Пролетно украсена с диадема
Модерен прочит на плитката
Бляскава разделена на път коса
Красиви вълни

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.