Следва

Колекциите Resort 2016: Burberry Prorsum

Петъчен шопинг - всичко, което си купихме, защото сега му е времето, част 1

Пролетта е тук в цялата си прелест. Здраво ни е сграбчила в обятията си и няма намерение да ни...

Shopping преди 8 години

Пролетта е тук в цялата си прелест. Здраво ни е сграбчила в обятията си и няма намерение да ни пуска, а и ние пък не възразяваме. В този дух на нещата няма да е лошо да помислим за някой свеж сет, който да отговаря на още по-свежото ни настроение, когато слънчевите лъчи нетърпеливо надничат над рамките на oversized очилата ни. А за уважаващото себе си градско момиче, стилен аутфит от глава до пети е напълно достатъчен стимул. Затова ние се спираме на цели три такива, от новото ни любимо място за пазаруване - мултибранд бутик Collective в Парадайз център, които показват три различни гледни точки на три различни момичета. Оставяме на вас да прецените кое би подхождало повече на личния ви стил.

Габриела

За мен пролетта е просто преход до същинската част - лятото. И затова подготовката за него започва още сега, а тя включва цял един морски ансамбъл, наречен още "лятна униформа". Първата и може би, най-важна стъпка е отредена на банския костюм - избирам го в невероятно синьо и обемна плетка. И, за да не си ходя само по бански до плажа, имам нужда от бял панталон за придружител. Харесва ми този от плътен памук и разкроени 70-тарски крачоли.

Продължавам обиколката със слънчеви очила в точно същия син нюанс като новите ми бански и добре че формата им е универсална, та не се налага да се чудя много преди да ги взема.

Oversized плажната чанта е най-естественото продължение на бяло-синия ми аутфит. Без нея дългите следобеди на пясъка биха били направо невъзможни.

Последната ми, а и да си призная любима стъпка във всеки един шопинг са обувките. Еспадрилите, със сигурност, са "моите" летни обувки и се доверявам на раиран чифт с оранжеви акценти.



Бански костюм - Juicy Couture - 175 лв. и 185 лв.
Панталон - Seafarer - 559 лв.
Чанта - Emporio Armani - 165 лв.
Слънчеви очила - Sunski 195 лв.
Еспадрили - Polo Ralph Lauren 175 лв.

Екатерина

От няколко месеца насам искам да експериментирам с чифт кюлоти, които са тоооолкова актуални сега и ето че смелостта ми най-накрая пристигна. Купувам си ги във вертикално райе, което ще компенсира нестандартната дължина на панталоните. Кореспондиращата риза с дълъг ръкав се вписва идеално в монохромното съчетание, без да натежава.

Продължавам с обувките, които са със задължителната за сезона равна платформа и красиво текстурирани в неутрален млечен цвят. И за да не съм прекалено черно-бяла и да се заличи идеята ми за прелестно свеж аутфит, имам нужда от акцент, при това много цветен. В този ред на мисли избирам малък клъч с подходящ за стратегията color blocking мотив. Завършвам визията и деня си с "животоспасяващата" плетена шапка, за която целият ми гардероб ме умолява да купя.




Риза - American Vintage 179 лв.
Панталони - American Vintage 189 лв.
Чанта - American Vintage 69 лв.
Шапка - Napapijri 95 лв.
Кецове - Ash 329 лв.

Мирела

Не е задължително пролетното вдъхновение да идва с флорални мотиви и цветовете на дъгата. Моето, например, е монохромно в черно, бяло и сиво и е потънало в грубото очарование на кожата. Днес издирвам сами по себе си statement елементи, които, без особено усилие, ще ме прекарат от деня до новия клуб довечера. За тази цел намирам идеалните кожени панталони със закачливи метални ципове. Излишно е да споменавам значението на коженото яке не само за търсения от мен аутфит, но и за всеки друг изобщо. Прибавям към кожената идилия нежна копринена риза, малка чантичка и завършвам със сандали на платформа.



Кожено яке - Diesel 915 лв.
Кожен панталон - Diesel 1719 лв.
Сандали - Ash 355 лв.
Риза - Boss Orange 319 лв.
Чанта - Armani Jeans 275 лв.

Очаквайте ни идния петък с други три свежи предложения от три свежи момичета. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
*collective – ново поколение мултибранд магазин в Парадайз Център. Предоставя на младите хора възможност да избират дрехи и обувки по последна мода, които да съответстват на тяхната индивидуалност, да ги карат да се чувстват уникални и да ги открояват сред другите.

More Shopping