Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 25.05 – 31.05

Един ден от живота на съпруга на модна блогърка

Нищо, че вълната на модните блогъри вече отихна (Слава богу!)...

All About Life преди 7 години

Нищо, че вълната на модните блогъри вече отихна (Слава богу!). Въпреки това, още много момичета по света си мечтаят за моден блог и кариера във фешън средите.

След като няколко дами успяха да превърнат това в истински бизнес - адмирации за което - ни стана любопитно да надзърнем какво се случва зад обектива и накратко - Кой най-често застава там?

Гаджета и съпрузи в амплоа на фотографи, са най-често срещаната версия. Но през какво минават тези момчета, за да заснемат тези така луксозни лайфстайл кадри, радващи пърхащите сърчица на милиони, си знаят само те!

А ние попадаме на "догатките" на един добре запознат журналист и се забавляваме на "запълнения график" на един моден блогър и неговия съпруг...

Името ми е Джаксън и съм женен за Пикси, или като е по известна Fashion spaghetti. Истинското ми име е Ерик, но Пикси харесва второто ми име толкова много, че успя да ме убеди да го сменя. Работил съм в областта на маркетинга в продължение за осем години, но сега съм креативен помощник на жена ми и работя на пълен работен ден като "пазач" на нашия френски булдог Оскар.

06:30
Събуждам се И чувствам, че ми е малко хладно. Пикси е будна и ми казва: “Слънцето едва се е показало, но светлината е особено добра днес”. Опитвам се да заспя отново.

07:30
Всички щори са широко отворени и дори някои от лампите са включени. Стряскам се малко като виждам страховита фигура с качулка до вратата. Бързо ми минава, това е просто Пикси, която си прави селфи. Измислила си е нов готин таг - #такасесъбудих.

08:00
Извеждам Оскар на разходка и взимам някакви неща от магазина. Пикси ми е дала списък, но няма никакви сушени череши в супермаркета и управителят дори не е чувал за семена от чия.

08:38
Пикси ми изпраща съобщение с емотиконка на тичащо момче и такава на къща. Току що ме призоваха обратно.

08:45
Прибирам се за да намеря Пикси стояща на върха на стълбата. Мисля си, че може би е видяла мишка. Оказва се, че всъщност прави снимка на прекрасната закуска от пържени яйца с бекон, чинията с нарязано авокадо, кошница от пълнозърнест хляб, нарязаните на триъгълници вафли, една купа с горски плодове, портокалов сок и кафе. Чакала ме е да донесе цветята за масата и да допълня картинката с моите ръце.

08:48
Оказва се, че Пикси е направила закуската преди 45 минути, така че вече е студена и "ние сме на диета, така или иначе." Разрешено ми е да изям авокадото, плодовете и да изпия кафето и сока.

08:50
Истинско бедствие е, когато е публикувала снимката в 08:49 и все още няма някакви “харесвания”. Вече съм изхвърлил храната. Тя иска да знае какво ще правим сега, но аз не знам какво да й кажа.

09:55
Пикси отива на своя клас по йога за да изпусне малко пара и ми напомня, че ще обядва с приятелите си 13:30 така че трябва да я взема. Казва ми, че трябва аз да я карам, защото имам книжна, а тя не.

10:44
Оказва се, че е рождения ден на Кейт Мос съдейки по снимките на нейния Instagram профил. Сигурен съм, че Пикси е наясно с това.

12:10
Пикси не знае, че е рожденият ден на Кейт Мос и е бясна, не съм й казал. Сега трябва да намери снимка на Кейт Мос, която никой друг не е публикувал.

12:33
Всички ръце са на бюрото, дори аз помагам в търсенето на снимка.

12:45
Пикси намира една, но й напомням, че @eatcleanlovefashion вече я е използвала Публикуваме я така или иначе.

12:46
Сега снимката живее с надпис "Happy Birthday Kate Moss #katemoss #icon #love".

12:51
200 харесвания за 5 минути. Пикси е доволна.

13:30
Пикси трябва да е тръгнала за оабдя с приятели, но няма как да тръгне без снимка. Снимам я в това, което тя нарича “небрежен шик”. Онема ни 20 минути, за да закопчаем нейния клъч правилно.

14:00
Срещам се с моя приятел Ричард в бара. Той също е женен за блогърка, но тя предпочита да се опсва като “trend forecaster” (човек, който предвижда модните тенденции). Той е с тяхното куче Йоркширски териер, Амброзиус или "Бру" за кратко.

15:15
Смея се когато Ричард поставя Амброзиус на стола до нас на масата. "Не можеш да слагаш кучето на масата!" казвам, той изглежда изненадан и ме информира, че може.

17:03
Пикси е малко пийнала когато я взимам от обяда. Казвъм й, че и аз съм малко пийнал и предлагам и двамата да си полегнем, когато се приберем в къщи, но тя е разсеяна след като известна блогърка от Австралия е харесала новата й снимка.

18:35
Искам да помогна на Пикси да се отпуснете след напрегнатия ден така че й приготвям банята и паля свещи. Много й харесва и ме моли да взема стълбата от мазето, за да мога да направя снимка отвисоко. Споделя ми, че коментарите на този пост наистина са възродили нейните чакри. Пита ме дали шест снимки са достатъчни за неделя. Аз не съм сигурен.

21:30
Време за лягане. Сещам се, че днес нито веднъж не съм целунал Пикси, понечвам да го направя, но тя е с маска на лицето. Явно ще се реванширам утре.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.