Следва

Честит Първи Юни! Спомняме си, и бършем по една сладка сълза

Седмичен ХОРОСКОП - 25.05 – 31.05

Седмицата започва с квадрат (90 градуса) между Уран и Венера, който може да предизвика неочакван скандал, способен да развали много партньорски отношения и да причини сериозни колебания на финансовите пазари...

Astro преди 8 години

Седмицата започва с квадрат (90 градуса) между Уран и Венера, който може да предизвика неочакван скандал, способен да развали много партньорски отношения и да причини сериозни колебания на финансовите пазари.
Като цяло, настъпващата седмица обещава да бъде много своеобразна от астрологична гледна точка и богата на грозни обществени и политически събития. Силен сигнал за това е тройният съвпад на Слънце, Марс и ретрограден Меркурий, образуващ от понеделник до неделя квадрат с Нептун. Нептун символизиращ - идеалите, надеждите, милосърдието, високата чувствителност, в негативен вариант се превръща в илюзии, заблуди, разочарования, интриги и предателство. Участието на три планети наведнъж в напрегнат аспект към него разширява негативно влияние на аспекта върху много сфери от живота.

Първо, във вторник, ще се образува точен аспект на Марс с Нептун. Вероятни са всички видове ултиматуми, компромати и клевети, искания за оставки на длъжностни лица, лични неприятности.
Второ, от сряда до събота предстои квадратура с Нептун на току-що преминалият в ретроградност и все още много бавен Meркурий. Това ще причини редица противоречия в отношенията, измами, липса на отговорност и изневери.
Последният аспект в тази поредица, в неделя, ще бъде със Слънцето. Този аспект показва опасност от загуба на авторитет, невъзможността да се действа или взимане на погрешни решения.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Анализирай, тествай, изследвай!


Сега може да направиш някои изводи, да вземеш предвид някои резултати, да анализираш ситуацията. Използвайки тази информация ще бъдеш в състояние да коригираш личния си и семеен бюджет, изключвайки ненужните разходи и заделяйки настрана пари за нещо по-ценно и необходимо. Ще бъдеш в състояние активно да се реализираш в творчески дейности, спорт, общуване с деца, особено успешна ще бъде сега съвместната активна почивка.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Език мой, враг мой!


През тези седем дни обърни внимание на своите думи и действия. Съществува риск през този период да извършиш нещо, което да ти попречи на кариерата или да се отрази лошо върху взаимоотношенията ти с околните. Затова пък ако имаш собствен бизнес, тази седмица ще бъде много успешна за теб във финансов план.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Желание за промяна!


През тази седмица при Близнаците ще се появи силно желание да изглеждат не такива, каквито са в действителност. Може да поискаш да промениш външния си вид и стил. В действията си е необходимо да бъдеш искрен и да се фокусираш върху моралните принципи.

РАК 22.06 – 23.07

Любовни чувства!


Тази седмица ще бъде белязана с разцвета на любовни чувства. Ще бъдеш настроен за възвишени отношения и ще се стараеш да подариш на своята половинка романтика и нежност. Що се отнася до работата, професионалният хороскоп набляга на дисциплина, дружелюбност, изпълнителност - не пренебрегвай тези важни качества. Комуникацията с приятел Водолей ще бъде за теб източник на положителни емоции и вдъхновение.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Адаптивност!


Хороскопът през тази седмица ще те подтикне да изоставиш остарелите стереотипи. Ще трябва да се адаптираш към новите обстоятелства. Въпреки първоначалната дисхармония, в последствие ще усетиш вкуса на промените. Взаимоотношенията с членовете на семейството, по-специално със Скорпионите ще бъдат затруднени. И затова цялото свободно време ще се стремиш да прекараш навън. В края на май ще се случи събитие, което ще те накара да повярваш, че съществуват чудеса.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ред и сигурност!


Това е добър период да сложиш ред в дома си, да разчистиш ненужното или да направиш малък ремонт. Такива грижи сега ще ти бъдат приятни. Малко по-голямо внимание отдели на своето здраве, тъй като през втората половина на тази седмица се увеличава риска от различни заболявания. Старай се да избягваш стресори от обкръжаващата среда и "автостресори". Не участвай в никакви интриги на работното място, бъди честен в своите действия. Пази се от недоброжелатели - сега те могат да скроят интриги срещу теб. Но тъй като откритата конфронтация в този момент ще бъде затруднена, опитай се да не се поддаваш на провокации.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Логика и разум!


През този период ще трябва да разчиташ повече на логиката и здравия си разум, отколкото на предчувствия и интуиция. Ако се доверяваш на чувствата си, съществува риск от самозаблуди и грешки, които след това трудно ще можеш да коригираш. През тази седмица по-добре не се доверявай на чужди съвети!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ясни цели!


Ако ясно знаеш какво искаш, тогава всички козове са в ръцете ти. Седмицата е активна и динамична, има много големи шансове да проявиш себе си. На първо място, трябва да си представиш крайната цел, това което искаш да постигнеш. Не е нужно да губиш време за планиране на самите действия - интуицията и вътрешното усещане ще ти подскажат как да действаш в дадена ситуация, особено като имаш предвид факта, че обстоятелствата често ще се променят.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Право на избор!


Сега имаш избор (особено в личния си живот, както и във всичко свързано с емоции) да оставиш всичко както е или да направиш драстични промени. Периодът за теб е успешен, но ако искаш да запазиш връзката си, тогава трябва да търсиш допирни точки, а това не предполага никаква явна конфронтация. Ако все пак искаш нещо ново, промяна, динамика, тогава през тази седмица можеш внезапно да преобърнеш живота си. В началото ще ти бъде малко трудно и некомфортно, но това ще бъде само временно неудобство.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Разчитай на себе си!

Опитай се да обмисляш от рано всяка стъпка и да разчиташ на своите сили - тогава в края на седмицата ще бъдеш в състояние да започнеш нов живот. Умора, понижена енергия, емоционална нестабилност може да провокират недоразумения в отношенията. Стегни се и събери сили, тогава ще можеш бързо да решиш старите проблеми, да върнеш дълговете си и да спечелиш добри пари.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Бъди информиран!


В началото на седмицата ще трябва да вземеш информирано решение въз основа на качествено и спокойно осмисляне на ситуацията. Само тогава може да пристъпиш към действие. Правилният избор ще те доведе до успех в професионалната сфера и в личните дела. Сега има вероятност от ново романтично запознанство или да се възродят стари отношения. В края на седмицата може да се появи желание да посетиш възрастни роднини или да се сдобиеш с отдавна мечтан домашен любимец.

РИБИ 20.02 – 20.03

Себепознание и развитие!


През тази седмица може да бъдеш подложен на измама и самоизмама, изкушения и лоши навици. Трябва да избягваш всякакви мръсни номера, всяка нечестност и да стоиш далеч от такива хора и ситуации. В никакъв случай да не толерираш сам нечестни и лоши дела, да не мамиш, да не съблазняваш. Тези дни са много подходящи за себепознание, консултации с психолог, да се отървеш от лоши навици и психологически проблеми.

More Astro