Следва

TLC представя сблъсъка между „Най-добрите и най-лошите готвачи” в нова поредица

Лято 2015 ще звучи в ритъма на Heartbeat - един проект на Мартен Роберто и Николай Данев

Дългоочакваният албум на Marten Roberto най-после е факт. Уникалната колаборация с най-актуалните ни артисти се случва за първи път в България и излиза на диск и винил...

Music преди 8 години

Дългоочакваният албум на Marten Roberto най-после е факт. Уникалната колаборация с най-актуалните ни артисти се случва за първи път в България и излиза на диск и винил. Албумът Heartbeat e клубен ърбън проект, дело на двама от майсторите на бийта - Marten Roberto и барабаниста и продуцент Николай Данев. Дуото обединява най-добрите и адекватни съвременни вокали у нас с еуфорията от дълбок и басов фънки-хаус - танцова подложка за всяко добро лятно парти.

Откриващото танцувално соул-диско на "Everybody Loves Disco"кани лъстивите вокали на Desy (Десислава Андонова - Phuture Shock, Sentimental Swingers). В "Love Story" Белослава разказва сладката приказка за любовта, подплатена от дълбок бас и чилаут брасове. Първи сингъл от албума "Funkalized" включва актуалната Рут Колева, за да изкове тотален Ибиса припев, пълен със соул, трайбъл и класически диско китари. Извънземният глас на Любо Киров разкъсва нюдиско саунда на "Everybody", а пленителният вокал на Криста се включва в "Ladies Night Out" - един от скритите пикове в албума.

Според създателите на Heartbeat албумът е дело на импровизации в студиото, уюта на дългогодишното приятелство с вокалистите и музикалната спойка и общи вкусове между Мартен и Николай.

В албума участват още: Бобо, Антони Рикев, Мирослав Иванов, Волен Милчев, Александър Славчев, Божидар Василев.

Heartbeat е албум-есенция от най-добрите родни гласове, отвяваща амалгама от позитивни мантри и сладко-горчив вкус на море.

More Music