Следва

През седмицата ще видим ОЩЕ...

TLC представя сблъсъка между „Най-добрите и най-лошите готвачи” в нова поредица

TLC представя новата кулинарна поредица „Най-добрите и най-лошите готвачи”. В нея...

Events преди 8 години

TLC представя новата кулинарна поредица „Най-добрите и най-лошите готвачи”. В нея някои от най-виртуозните готвачи във Великобритания, отличени със звезда на Мишлен, приемат предизвикателството да превърнат свои колеги от евтини ресторантчета, кръчми и кафенета в майстори от световна величина.

Премиерното предаване започва излъчване на 27-май, сряда, от 21:00 ч. по TLC.



Във всеки епизод зрителите ще проследят възходите и паденията на някой от „чираците“. Те ще се опитват да научат всичко от наставниците си само за три седмици, преди да заминат в Париж, Берлин или Милано. Там те ще попадат в едни от най-добрите ресторанти в Европа, за да подложат придобитите си умения на тест. Дали учениците ще успеят да се представят като ненадминати помощник-готвачи или напрежението ще им дойде в повече? Разберете в „Най-добрите и най-лошите готвачи” от 27-и май.


 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.